Arsenal fans on deadline day
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Prespavati celi dan, i onda oko deset otici na Sky i pratiti sta ce da se desava. Prosle godine isto ovako bilo, pa Wenger dovodi igraca u zadnjih par minuta.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
-
Originally posted by D-Wade View PostPrespavati celi dan, i onda oko deset otici na Sky i pratiti sta ce da se desava. Prosle godine isto ovako bilo, pa Wenger dovodi igraca u zadnjih par minuta.
Kazem ja ta budala ceka snizenjasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMora Wenger dovesti napadaca i Essien-a,ubijedjen sam na kraju da ce tako i biti,vjerujte mi na rijec" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Cavani View Postbilo bi lijepo ako bude tako, zanima me ko li ti je proslijedio tu info za essiena jer treba mu onakav tip igraca ali on nije francuz
Napadac mi se namece kao rjesenje jer su vam otisli Park,Bendtner i Chamakh najvjerovatnijeZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Meni je samo bitno da wenger ne ode nigde,polovina vas verovatno ne bi navijala za arsenal da nema velikog Arsena Wengera i njegove fillozofije fudbala,inace pre njega Arsenal je igrao tipicni engleski fudbal.Zato dragi moji zavalite se i uzivajte dok je profesor tu za nas nema zime,a da ode i wilshere sada ne bi me bilo briga zato sto je Wenger tu;)
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostJamie Sanderson @YoungGunsBlog
Yann M'Vila not leaving Rennes this summer. Tottenham had bid rejected. Arsenal never made an offer.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostImas jos 8h da tugujes, opusteno.sigpic
Comment
-
Nista to meni ne znaci. Kud ga niko nije uzeo, sta ce jadan vise u Francuskoj. Wenger me razocarao.sigpic
Comment
Comment