Kada je u pitanju Rossi, uek je imao talenat, sjajan igrac, ali zbog povreda sam ja potpuno zaboravio na tog igraca, u potpunosti. Ko zna u kakvoj je on formi, moze da bidne pogodak, a moze da bidne i promasaj.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Arshavin may yet still leave Arsenal as the Russian transfer window does not shut till next Thursday.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostSlazem se ja da je klasa, momak je dao kamaru golova u 2 lige al ga mancini upropasti prosel sezone
mislim ja bi volio da ga vidim zbog fudbalskih razloga, ali ne bih radi bosanaca, jer bosnjo ce cim ga wenger na klupi ostavi jebavat mater" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Nista nacionalisticki i ja sam bosanac i znam mentalitet moje raje, jer kad god ostane na klupi idu po FB posovanja, blacenja po cityu i manciniju... mislim i ja sam se tako ponasao, vise od svega zelim mu da uspije i da promovise ovu nasu jadnu drzavu al samo iskreno misljenje sta se desava kada ostane na klupi sam dao.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Alan Pardew has said: "I am hoping business is done. We have kept our main players. I don't think we will bring anyone in or anyone will go out. But you never know at this football club."
Cisto da se ne nadate Cabaye-u i Tiote-u."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostKako cete se usreciti s Walcott-om u sredini,to bi bas ludilo bilo
Napadac i Essien i da pjevate...
ali poznavajuci wengera tesko da ce ikoga dovesti, stipsa je to, mozda nekoga onako ko prosle godine sto je bio arteta, neki polovnjak i on zadovoljan
Comment
-
Nece Arshavin u Newcastle.
Kakav as.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment