Ovo je izgleda neki makedonski golman Ilijev:S.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Ma dobar je igrac,ali je klupa Gundogan-u i Kehl-u.Igra na poziciji zadnjeg veznog i to uglavnom u paru s jos nekim igracem,sigurno nije tip igraca koji bi nesto posebno pojacao Arsenal...
Jedino sto je pozitivno je sto bi se odmah uklopio u tim,njemu bi ovaj nacin igre bas odgovarao,ali iskreno brat mu je dosta bolji igrac,Lars BenderZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Krivo mi je sto nismo dobili Dinamo, da idem u Zagreb gledati to. I prosle godine sam se nadao, ali me nece. Inace, pristojni protivnici, ali nista posebno. Dva remija i pobjede za prvo mjesto Arsenala u grupi." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Imao sam neki osecaj da cemo dobiti Montpelier. Slicna grupa kao prosle godine. Prosle godine nam bio Olimpiakos, Dortmund(sada Schalke, isto Nemci) i Marseille(sada Montpelier, takodje Francuzi).Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
By the way:
Geoff Arsenal @GeoffArsenal
Nothing too exciting. Just heard we have enquired about a DM from the Premiership today, 1 year loan. Also still looking for a striker.Geoff Arsenal @GeoffArsenal
Looks like Bendtner to Juve and Park to Celta Vigo."I'm not far from home. Three weeks, a month, this is the goal. "-Sagna.According Bein SPORT Tioté in discussions with Arsenal. It should arrive in the next few hours.
Francuski ne razumijem pa sam moro u transletu da prevedem ovo zadnje dvojesigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Comment