Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by AK47 View PostDunav je rijeka,Miljacka je potok,hoces glavu da razbijes
Nego ajmo sad bacit kakvu analizu sta bi nam moglo doci i kako bi nam sjeli... al pocnimo sa blacenjem mog omiljenog Walcottasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Meni je u jednu ruku krivo sto je Cesc otisao iz Arsenal-a,ne volim ja Arsenal,ali postujem ono sto Weger radi,a i uzivao sam u nacinu igre Fabregas-a.Odlaskom tamo izgubio je identitet i nezavisnost u igri.Gledam jednu utakmicu protiv Levante-a i slobodnjak sa nekih 20-25 metara za desnjaka...znaci pozicija iz koje on zmireci zabija,ali ne on skace kao majmun u zivom zidu() kao prepada golmana,a pored lopte stoji Xavi koji daleko slabije to radi od njega,bas tuga kakav je vodonosa postao.Mislim da je Wenger preveliki gospodin da bi ga vratio pa makar to bila samo i posudba,nije zasluzio Fabregas,neka ga sad,ponesi pokrivac i gledaj kako igra Sergio BusquetsZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMeni je u jednu ruku krivo sto je Cesc otisao iz Arsenal-a,ne volim ja Arsenal,ali postujem ono sto Weger radi,a i uzivao sam u nacinu igre Fabregas-a.Odlaskom tamo izgubio je identitet i nezavisnost u igri.Gledam jednu utakmicu protiv Levante-a i slobodnjak sa nekih 20-25 metara za desnjaka...znaci pozicija iz koje on zmireci zabija,ali ne on skace kao majmun u zivom zidu() kao prepada golmana,a pored lopte stoji Xavi koji daleko slabije to radi od njega,bas tuga kakav je vodonosa postao.Mislim da je Wenger preveliki gospodin da bi ga vratio pa makar to bila samo i posudba,nije zasluzio Fabregas,neka ga sad,ponesi pokrivac i gledaj kako igra Sergio Busquets
Comment
-
Besiktas boss: “We've decided to push forwards in our attempts to sign a striker. There's high possibility we'll sign Chamakh"AFC_Budgey @AFC_Budge
If we don't sign anyone on deadline day, twitter will actually crash due to crazy Arsenal fans spamming it.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Comment