Da je Fabregas WC igrac, tu nema diskusije, ali da je u Barca-i odrzao nivo igre i cenu kao u Arsenalu, je smesno. To sta je on radio u Arsenalu je bila umetnost, a u Barca-i je uklopljen u sablon, sistem, gde nema odskakanja i mogucnosti da pokaze sta zapravo zna.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by CALE View PostVi stvarno mislite da fabregasa,igraca svetske klase pustit za sAMO 35 MILIONA,VI NISTE OK.,A I VENGER NE VRACA U EKIPU NEKOGA KOJI JE TOLIKO PRIZELJKIVAO DA ODE U BARSU;);)
I sve da se Venger ne bi bunio da se vrati Sesk, pa dao bi sve da se vrati RVP, a kamoli ovaj prvi...Last edited by Skrillex; 28-08-12, 19:55.
Comment
-
Gde ode i za koliko?sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
e ovo sto se tice Frabega, mislim, nije ista situacija igrati u klubu u kojem si bio vodja na trerenu(kapiten), odnosno bio si jedini igrac koji je ima jedinstven stil igre u istom, a onda odes u klub u kojem imas barem trojicu svoje klase i naravno da ne mozes sam spartati po terenu i sam organizovati igru kao u Arsenlu, uglavnom, vjerujem ja ipak da ce Fabregas doci na svoje u Barsi jer Xavi polako ali sigurno zalazi u godine...sigpicNA ETIHAD-u NIKAD NIJE DOSADNO
Comment
-
Ako ce dati fine pare za Theo-a, neka ide..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Svako, naravno, ima svoj stav, ali nekako je Xavi prosle sezone po meni zakazao u nekim utakmicama, a inace sto se ide vise u buducnost dolaze sve fizicki spremniji mladi igraci tako da ce Xavi , sto kazes, igrati jos na vrhunskom nivou,ali sve ce biti teze se nositi sa visokim tempom, trebace Barsi Fabregas i to posebno u Ligi sampiona...nemoj me pogresno shvatiti, daleko od toga da omalovazavam fudbalske kvalitete Xavija koji su trenutno jedinstveni vec me samo "zabrinjava" visok tempo koji po svemu sudeci dolazi na visu klasu...niko sretniji od mene da Xavi zadrzi formu sto duze..sigpicNA ETIHAD-u NIKAD NIJE DOSADNO
Comment
-
Ma kakvi, Xavi da istera ovu sezonu i jos jednu max, i penzija, nije Barsa tim koja ce drzati matorce, i gde ce ostaviti Xavia da gusi dalje narastaje koji dolaze kroz njihovu sjajnu skolu fudbala.
Ovo za Volkota, izgleda da je istina, ali je isto tako istina da LFC nece dati vise od 10m za njega, poslednja godina ugovora, on nece da produzi, eto sanse, mada meni je on zaista enigma igrac.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
ma joj Volkot je prica za sebe, sjecam se one utakmice protiv Liverpula kada je predriblao pola terena i to na Enfildu i asistirao Adebajoru za gol, a nekada ne mozes cuti njegovo ime 5 puta u toku utakmice....ali ako dodje za 10-ak miliona to je dobar posao...sigpicNA ETIHAD-u NIKAD NIJE DOSADNO
Comment
Comment