Nesto sto najvise mrzim je kad legenda kluba predje u suparnicki tim, nema nista gore od toga. Rekao sam vec da je otisao u bilo koji klub van Engleske da bih prihvatio njegov odlazak nekako, ali sad ga mrzim kao sto bi trebalo i svi navijaci Arsenala. I Anri koji mi je omiljeni igrac je presao u Barsu, pa ga i dalje volim kao rodjenog brata! Ma neka se spale svi dresovi od te dzukele, neka gori u paklu!
"Objavljem rat protiv Van Persija. Nema povlačenja, nema predaje. Holandski magarac nije pokazao ni poštovanje ni lojalnost. Žao mi je, ali ne mogu da poštujem kapetana koji napušta stabilan brod", napisao je Ebue na Tviteru.
"Šef (Venger) je ponovo to uradio ponovo. Prodao je gotovog igrača za odličan novac. Veliki ekonomista. Robin van Persi više nikada neće biti isti. Venger je pametan, zna da će Van Persi igrati dobro još jednu sezonu, a naredne tri će provesti povređen. Fergi je budala", zaključio je Ebue.
"Šef (Venger) je ponovo to uradio ponovo. Prodao je gotovog igrača za odličan novac. Veliki ekonomista. Robin van Persi više nikada neće biti isti. Venger je pametan, zna da će Van Persi igrati dobro još jednu sezonu, a naredne tri će provesti povređen. Fergi je budala", zaključio je Ebue.
Comment