Announcement

Collapse
No announcement yet.

Arsenal London

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja jedva cekam sutra mec sa Kelnom. A pre toga opustanje uz Man City - Chelsea, skroz sam neutralan sto se tog meca tice, nebitno mi je ko ce pobediti.
    Cekam opet da vidim RvP-a, kao i debi Santija,Lukasa i Oliviera.
    Originally posted by maliajnstajn
    Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Originally posted by Topdzija View Post
      Ja jedva cekam sutra mec sa Kelnom. A pre toga opustanje uz Man City - Chelsea, skroz sam neutralan sto se tog meca tice, nebitno mi je ko ce pobediti.
      Cekam opet da vidim RvP-a, kao i debi Santija,Lukasa i Oliviera.
      Bice kako brat kaze
      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• ja nzm za vas,ali jedva cekam da pocne to englesko ludilo zvano premier liga e sto se tice Chelzija i Sitija to cu svremena na vreme gledati,a pomno cu pratiti Arsenal da vidimo te novine sto smo kupili a opet se nadam da ce se gazde otvoriti za jos nekog igraca,pre nego sto se zatvori ta letnja pijaca

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
          Bice kako brat kaze
          Ako bih navijao za Celsi i ako slucajno Celsi osvoji brat bi me smarao da je Celsi opet nesto osvojio, a Arsenal nista. S druge strane nisam za to da Nasri,Clichy i ostali placenici osvoje neki trofej. .
          Hocu sto vise golova i uzbudljiv mec, a onda u 17h poslastica !

Comment

• ja hocu tu penale a onda da gledam arsenal kako ubija boga u kelnu

pocet ce vjerovatno u ovoj formaciji:

Szcezney-Jenkinson-Koscienly-Vermalen-Gibbs-Song-Arteta-Walcott-Santos-van Persie(c), Podolski ce uci da dobije ovacije u 50. ili 60. min, bit ce 7-8 izmjena na poluvremenu..

Inace Ryo otisao na posudbu u Wigan do kraja godine, Wenger je primio 10 ponuda za pozajmicu Coquelana i sve je odbio, zanimljivo.. Cekamo tog Sahina, a neki mediji su se vec raspisali kako je Song gotova stvar sa Barcom, e pa to je ne moguce jer je Song jos u Njemackoj i nema sanse da ode 10 dana pred pocetak sezone.. U srijedu ili cetvrtak je open day, a u ponedeljak ili utorak slikanje, do tad bi se trebalo znati ko je kapiten
            sigpic
            "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
            AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Prelazni rok traje jos 20 dana, tako da to sto sezona pocinje za 10 dana ne mora bas nista da znaci.

Comment

• Bitno je to da Arsene nece dozvoliti da mu se desi isto sto i prosle sezone, kada je izgubio 2 igraca odmah nakon starta sezone..

Vrlo pouzdan izvor!!

On french TV they just said that Rennes received an offer for M'Vila from England. They don't know which Club.
                Vjeruje se da je Totenham ili Arsenal nije nista potvrdjeno niti receno

Isto tako

‎Louis van Gaal: “Robin will play his first game this Sunday. He has told me he is at least going to play 45* *minutes this weekend"

Ima na Arsenal.com, na playeru, cazorla in training.. Strasno kakav ubojit tandem ce on i walcott ciniti, ima akcija gdje mu pruza loptu u for izmedju 2 igraca a walcott 10 m dalje i ovaj je stize i daje lijep go.. Strasna kombinacija ce to biti..

Mark my words, they will dominate!
                Last edited by maliajnstajn; 12-08-12, 01:03.
                sigpic

Comment

• Ukoliko smo mi taj klub koji smo ponudili za M'villu verujem da ce Song otici.

Comment

• Ja cisto mislim da je prica oko transfera Songa u barcu izmisljotina agenta koji hoce da mu u Arsenalu izvuce sto bolji ugovor i tako se to radi
                    sigpic

Comment

• Ajnstajn, MOLIM te, kada kacis neku vest, ostavi i izvor, u transfer periodu, ovo su 99% spekulacije, i treba da znamo od kog je krenula informacija. Ovu za M'Vilu sam nasao na goal.com, a ovo za Coquelina nisam nasao nigde, pa te molim da mi das link vesti.
                      Izgleda da su Spursi ekipa koja je ponudila 12m evra za M'Vilu. To su smesne pare, moramo ga preoteti kao oni nama Vertonghena, decko vredi duplo vise.
                      "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Za coquelana sam samo cuo, al sam gore zaboravio staviti navodno stoga nisam ni ja nesto pretjerano ubjedjen.. Kad su u pitanju izvori ima par ljudi na twitteru kojima fakat vjerujem i stavit cu pouzdan izvor kad njhove citate stavljam...

Sto se tice medija i novina oko van Persia i Songa ne vjerujem nikome, vjerujem samo onome sto se napise na skysportsu, arsenal.com i direktno od Arsene Wengera
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Wilshere_19 View Post
                          Ajnstajn, MOLIM te, kada kacis neku vest, ostavi i izvor, u transfer periodu, ovo su 99% spekulacije, i treba da znamo od kog je krenula informacija. Ovu za M'Vilu sam nasao na goal.com, a ovo za Coquelina nisam nasao nigde, pa te molim da mi das link vesti.
                          Izgleda da su Spursi ekipa koja je ponudila 12m evra za M'Vilu. To su smesne pare, moramo ga preoteti kao oni nama Vertonghena, decko vredi duplo vise.
                          Verthrongena nikada necu prezaliti. .

Comment

• Tvoj "pouzdan izvor" je tvrdio da ce M'Vila doci cim zavrsi svoj odmor posle EP, a on je na putu za Tottenham. Spominjao si neke kljucne nedelje za buducnost Arsenala, da ce tad da se resi situacija oko RvP-a i Walcotta, a mi jos uvek status kvo...
                            "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Mah...

Evo ovo je isto tako pouzdan novinar koji prati Spurse i Arsenal i njihove transfer aktivnosti

M'Vila has publicly said he wants Champions League football. #Arsenal bound still.
                              Ja licno mislim da ga treba kupiti, a Wenger nece dati Songa ispod 30 miliona, ja ga ne bi sigurno dao, jebote tito pa naka djecurlija iz brazila kostaju po 30 miliona, a dokazan igracu najjacoj ligi na svijetu da kosta ispod 20m, presmjesno.. Ako ode iz Arsenala za ispod 30m fakat nema smisla vise da pratim fudbal..
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Wilshere_19 View Post
                                Tvoj "pouzdan izvor" je tvrdio da ce M'Vila doci cim zavrsi svoj odmor posle EP, a on je na putu za Tottenham. Spominjao si neke kljucne nedelje za buducnost Arsenala, da ce tad da se resi situacija oko RvP-a i Walcotta, a mi jos uvek status kvo...
                                Moj pouzdani izvor je prvi izjavio za cazorlu i koliko se sjecam ja sam potvrdio.. Walcott je sam izjavio sta ce da se desi i to se desava, pregovra se oko novog ugovora koji se navodno samo treba potpisati jer je dogovoreno sve. Van Persie, za tog covjeka se pise na sve strane, stoga je nemoguce predvijeti sta ce se desiti..

Isto tako svi moji pouzdani izvori su i prosle sezone rekli za Matu da je pred potpisom i on je otisao u Chelsea stoga, neke stvari u transfer periodu je NEMOGUCE predvijeti!! Morate shvatiti, znam da ste frustrirani ovim pizdarijama koje se desavaju oko kluba, i ja sam al nema razloga da pljujemo jedni po drugima.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X