Anzi nudi Persiju 300 000 funti nedeljno.Bolesno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View Post
Hazard neka ide gde hoce. U Man Utd nece sigurno, jer mu nece ponuditi dosta para. Znaci opcije su Celsi i M.City.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by D-Wade View Postsigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostDortmund postavio cenu za Kagawu (20 miliona) nesto smo se i mi spominjali mada on ide u MU gotovo sigurno .sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by FresHMaN91 View Post20 milki, pa to je realna cena za Japanskog genija. Ionako sam se frapirao kada sam cuo da ide u Utd za tipa 7-8 milki, nerealno... Mislio sam da su ovi iz Dortmunda zajedno sa Klopom ludi da ga puste za sicu....
Nego Sky Italia pise o mogucoj zameni Samak - Ljajic ,iskreno mislim da bi Fiorentina prihvatila bilo kakvu ponudu za njega sad koliko bi nam bio koristam j***m li ga gori od Samaka tesko moze bitisigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Ako dovedemo Ljajica, ja cu da MOLIM da igra Ramsey. Ne znam koji je manje los, to me i ne zanima. Ali da gledam osobu od 20 godina koja se ponasa kao mentalno zaostala, ironicno aplaudira treneru a onda nedelju dana izigrava zrtvu kroz sve moguce novine, e to ne mogu! Moze da bude Srbin jos sto puta, ali da je nevaspitan i da se za nekog ko igra u prosecnoj Fiorentini mnogo "digao", to je cinjenica. Neka ga Chamakh, manje stete ce od njega biti nego od napaljenog idiota."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostOdresice Fergi gotovo sigurno kesu za njega samo je pitanje koju se poziciju igrati tamo ali gotovo sigurno da kod nas nece doci
Nego Sky Italia pise o mogucoj zameni Samak - Ljajic ,iskreno mislim da bi Fiorentina prihvatila bilo kakvu ponudu za njega sad koliko bi nam bio koristam j***m li ga gori od Samaka tesko moze bitiOriginally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Ispravite me ako gresim, ali je Chamakh usao protiv Norwicha. Sto se mene tice, na toj utakmici je za 15minuta briljirao! Otvarao je prostor, u pravom trenutku razigravao RvP-a, i poazao da moze da nam bude back-up."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
Comment