Originally posted by Wilshere_19
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Gangrena View PostVazno je da smo mi osigurali plasman za LS gledam ostali se naostrili MU dovodi Kagavu Celsi Hulka mora doci taj MVilla pa da ga je**m .
Sto se Persija tice nek radi sta hoce meni je bitno da jedan od ove trojice ostane eventualno dva i ja sam srecan.
Videcemo sta ce RVP odluciti narednih nedelja. Ispasce glup ako ode(pogotovo ako ode u City). S druge strane radije bih da ode RVP nego Song.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Kakvo govedo od coveka!
- U Arsenalu su želeli da dokažu da sam došao samo zbog novca. Sada se nadam da me gledaju, kako držim šampionsku medalju. Koliko znam, oni trofej nisu osvojili nekoliko godina. Da me je zanimao samo fudbal ostao bih u Arsenalu i jednostavno primao platu. Nadam se da će me navijači Arsenala zaboraviti i nastaviti sa svojim životima. Neka oni slave svoje treće mesto, a ja ću i dalje da razmišljam o osvajanju titule - rekao je Nasri za TF1.СА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА
Comment
Comment