Poslati ga u Bolton da procveta, a onda od sezone 2013-2014 postace nezamenljiv.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by ledeni 80 View Postdi nadje Bolton,a jos ako ispadne
Meni u ovom trenutku deluje da ce QPR ispasti, ako jos Bolton iscupa bod protiv vasih komsija trebace im jos jedna pobeda za sigurni opstanak.QPR gostuje Sitiju i dolazi im Stouk.Mozda ce samo izvuci jedan bod.Navijajmo svi za Bolton za bolju buducnost Remzike.
Comment
-
Princ Poldi u Arsenalu od sledece sezone i zvanicno..
http://www.fc-koeln.de/news/detailan...52832f171c8384sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ako RvP ne bude hteo da produzi ugovor, treba ga prodati, jer tesko da ce ponoviti ovakvu sezonu. Mozda dovesti nekog crnca za napadaca, ako RvP ode, a ako ostane, treba jedan ofanzivni vezni, kakvi su ovi trenutno, nikada dovoljno igraca. Svaki mesec je drugi igrac povredjen jbt. Desni bek bi dobro dosao, mada je Sagna retko povredjen, a tu je i Jenkinson.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostArsene Wenger has set his sights on making Jan Vertonghen Arsenal’s next signing after unveiling Lukas Podolski, (Daily Mirror)
Navodno se ceka potvrda za Jan-aOriginally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Hoce mi neko objasniti zasto Mvila ? Kontam ja, klasa je on, potencijal da bude bolji od Songa. Ali, ako vec imamo Songa, Frimponga i Kokelana na toj poziciji, i univerzalca Vertongena koji DM pokriva u reprezentaciji, cemu ? Mislim da je kreator igre daleko potrebniji ekipi . Treba nam neki novi Fabregas, s tim da ne bude pi$ka !" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostVertrongen je valjda potvrdjen jutros, ceka se M'Villa.
@Ves ne znam brate i meni nije jasno verovatno se planira prodaja Song-a ili je u pitanju neka nova formacija nista drugo mi ne ide u glavusigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment