Ne znas ti to jos, ali ces ga nositi na avataru posle ove tekme.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
-
Al' smo zakomplikovali stvari. Valjda cemo biti treci. Inace kakav je bio danas moj miljenik ?
Ja sam gledao 20-ak min i nije bio los, imao je jedan ozbiljan sut.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Nit sam zadovoljan nit sam potisten prvo poluvreme je bilo nase promasili smo par situacija sto se moralo dati ali su nas zato stegli u drugom , Zervinjo je bio ubedljivo najgori danas ali dobro sta je tu je .
@Tobdzija nisam verovao da cu ovo reci ali bio je dobar danas imao je dva solidna suta pored stative ,mada najbitnije je da ga onaj indijanac Shawcros nije opet polomiosigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostNit sam zadovoljan nit sam potisten prvo poluvreme je bilo nase promasili smo par situacija sto se moralo dati ali su nas zato stegli u drugom , Zervinjo je bio ubedljivo najgori danas ali dobro sta je tu je .
@Tobdzija nisam verovao da cu ovo reci ali bio je dobar danas imao je dva solidna suta pored stative ,mada najbitnije je da ga onaj indijanac Shawcros nije opet polomioOriginally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostKaze juce komentator sa ESPN-a da Wenger planira da dovede Martineza iz Bilba-a nisam siguran kolika mu je klauzula ali covek kida
U svakom slucaju, dobro bi nam dosao.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostSky Sport nije jos uvek nista objavio
Iskreno cekam vec kraj ove sezone.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
Comment