Originally posted by Topdzija
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
A valjda ga nece dovesti. Ja iskreno ni Stturidgea ne bih voleo, znate da se on spominjao pre nekih mesec dana.
Kad se vraca Diaby u tim ? Na njega smo skroz zaboravili.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostA valjda ga nece dovesti. Ja iskreno ni Stturidgea ne bih voleo, znate da se on spominjao pre nekih mesec dana.
Kad se vraca Diaby u tim ? Na njega smo skroz zaboravili.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostStaridz se spominjao kao zamena sa Volkotom a sto se Diabija tice blage veze nemam vidis kakve lekare imamo Mostanica ih nema -.-Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Misljenja sam da se u najgori moguci trenutak povredio, zato sto sada u ova poslednja 4 kola, sledeca dva meca su najbitnija, kada dolazi Celzi i ide se na gostovanje uvek nezgodnom Stouku i gde treba osvojiti minimum 4 boda, kako bi zadrzali trece mesto.Ako to ucine, ne sumnjam da ce izgubiti bodove protiv Norica, a za VBA videcemo u zavisnosti koliko budu bezali konkurentima u poslednjem kolu.
Comment
-
Mislim da je ostalo jos 5 kola do kraja prvenstva...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Sudjeno nam je da gledamo Remziku sta da radis -.-
Kakav nas ludacki vikend ocekuje evo i preview Skysporta za sutrasnju tekmu sa Celsijem http://www.skysports.com/football/ma...409701,00.htmlsigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Jesu kod vas svi fit za sutrasnji derbi? Znam za Artetu da nije...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment