Vela je i prosle nedelje dao gol covek otkida koliko mu malo sansi pruzaju .Da smo pametni da se otarasimo Bendtnera,Samaka i Parka da ostavimo njega i RVP-a i da nas bog vidi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Szczesny, Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs, Song, Arteta, Rosicky, Walcott, Benayoun, van Persie (C).
Subs: Fabianski, Djourou, Santos, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Gervinho, Chamakh.
IDEMO DO POBEDE, DA NA$RI I CLICHY ZNAJU DA SU POGRESILI!"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by Wilshere_19 View PostSzczesny, Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs, Song, Arteta, Rosicky, Walcott, Benayoun, van Persie (C).
Subs: Fabianski, Djourou, Santos, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Gervinho, Chamakh.
IDEMO DO POBEDE, DA NA$RI I CLICHY ZNAJU DA SU POGRESILI!Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Stara osmica nas je izdala nova nas je spasila Arteta bogotac Koliko smo ih kidali da je to brutalno moglo je biti 3:0 laganice ,Song covek bosovao sredinu,Rosicki je bio malo losiji,Benajun na vrhuncu zadatka .Remziku necu da spominjem igrao je malo ali zato efikasno (za Siti )
Evo i jedna pesmica za Seika da ubije tugu i samocu
IT'S NOT ABOUT THE MONEY MONEY MONEY, WE DON'T NEED NO MONEY MONEY MONEY, WE JUST WANNA PLAY OUR FOOTBALL, CUZ WE ARE THE ARSENAL!
sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Gómez View PostSvaka čast na današnjoj pobjedi. U današnjoj utakmici su se mnogi igrači dobro pokazali pogotovo topdžije koje su malo je reći sjajno odigrali meč, još jednom čestitke !Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Ja svakako navijam za Arsenal u PLu, ali naravno samo kada ne igraju sa United-om!
U svakom slucaju, Rosicky igra fantasticno u zadnje vreme... zapravo ceo vezni red. Song odlicno drzi sredinu a ume i da bljesne sa onakvim asistencijama! O Arteti ne treba trositi reci... Jos da se vrati Wilshere.
Comment
-
Ja ovakvim igracima kao sto je Nasri zelim da nikad nista ne osvoje."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
Comment