Originally posted by Gangrena
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by ledeni 80 View Postoce li biti kakvih rupa u zidu posle tolikog alkohola
Arsenal: Szczesny, Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs, Song, Arteta, Ramsey, Rosicky, Walcott, Van Persie.
Subs: Fabianski, Santos, Djourou, Oxlade-Chamberlain, Benayoun, Gervinho, Chamakh.
Povratak Remzike Tobdziji za rodjendan Vise mi lici na 442 nego na nasu 4231 ako gledamo ko igrasigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Sinoc sam se unistio kao majka ceo dan na poslu bacam peglu
Sto se tekme tice i red je bio da pocnemo ovako "ruzno" da pobedjujemo uglavnom smo dominirali mada su i oni znali da zaprete , i da ne zaboravim onaj promasaj Remzike treba da blatim al necu zbog opravdanih razloga
TOBDZIJA BRATE SRECAN RODJENDAN DA SI NAM ZIV I ZDRAV JOS STO GODINA I DA OVAJ TVOJ PULEN KONACNO ZAIGRA KAKO TREBA !sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Aston Vila danas sto se nas tice gotovo da nema nekih promena isti spisak povredjenih, jedina dilema ko ce igrati tri polu-spica posto su i Ox i Zervinjo bili na klupi protiv Evertona .Bent im je povredjen dok je N'Zogbia pod znakom pitanja tako da ne ocekujem neke poteskoce .sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Danas bez velikih poteškoća do pobjede, imate dobar sastav za današnju utakmicu što vam je veliki plus za ovaj meč. Dok sa druge strane kao što je Gangrena rekao, Bent i N'Zogbia neće nastupati danas, što je loše za njih a dobro za vas. Kako god puno sreće danas
Comment
-
Igrao sam na kladionici 1&3+ za danasnji mec sa Villom.
Inace, razmisljao sam nesto, mi smo prosle sezone sa puno kvalitetnijim sastavom zavrsili na 4. mestu, dok ove sezone imamo velike sanse da budemo 3. sa po meni dosta slabijim timom u odnosu na proslu sezonu.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
Comment