Chambers na pozajmici u Fulhamu. Po meni greska, ostajemo na Sokratisu i Mustafiju, istrosenom Koscielnom i neiskusnom Holdingu. Bolje da je Holding isao... Osim ako stvarno planiraju Vidu da dovedu onda mi je razumljiva pozajmica.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Ocemo Boatenga da dovedemo u trci smo sa PSG, ne znam odakle nam para, a i Dembele je na listi želja. Mozda se Kronke opameti pa počne da ulaze nesto, ne znam sta znaci ova kupovina deonica od Usmanova, nisam bas ekspert za ekonomiju [emoji23]
Comment
-
Boateng izgleda tražena roba. Ali , ako je već odbio United ne znam zašto bi se opredelio za Arsenal. Jedino ako mu suprugu privlači zov Londona.
Hoćete i Vidu.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć TapatokaLast edited by Ruzni Prljavi Zli; 08-08-18, 13:07.
Comment
-
Originally posted by Princoni. View PostPa potrebnije je krilo poput Dembelea, nego li Ramzi. Dzaka i Toreira mogu da pokriju pozicije iza Ozila u 4231 formaciji.
Neka puste malog Nelsona da igra. Mozda postane od njega bolji igrac od Dembelea.
Comment
-
Originally posted by Lord Samuraj View PostNikada nije pametno dati boljeg igraca za losijeg samo jer nam je pozicija losijeg potrebnija. Ramsey je sigurno medju tri najbolja igraca nam trenutno.
Neka puste malog Nelsona da igra. Mozda postane od njega bolji igrac od Dembelea.
Comment
-
Da li je realno da smo propustili dovesti turcina Çağlar Söyüncü, zavrsio u Lesteru za 20 miliona tako su i Mekvajera ispod radara doveli prosle godine, odlična transfer politika.
Nas prelazni rok svakako sasvim solidan, pogotovo u odnosu na spurse i junajted nase glavne konkurente za top 4
Comment
-
Ipak mali cupavi u prvi tim...
I to bez LakazetaLast edited by seskfabregas; 12-08-18, 16:04.
Comment
Comment