Dobar je Leno golman ali imam utisak da stagnira u poslednje vreme,da brani na jednom istom nivou. Ko zna,mozda bude bolji u Arsenalu,ako bude,dzekpot za vas.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Ode nasa vecita nada Jack u Fener. Bas mi je to cudan potez, tesko je zamisliti nekog engleza u turskoj pogotovo njega koji je citav zivot bio u engleskoj. Neka mu je ave najbolje, daj Boze da dostigne neki nivo i da se nametne da ga vratimo jednog dana da zavrsi ovde karijeru. Mogao bi Ozil njegovim stopama vrlo brzo.
Comment
-
Originally posted by krele90 View PostOde nasa vecita nada Jack u Fener. Bas mi je to cudan potez, tesko je zamisliti nekog engleza u turskoj pogotovo njega koji je citav zivot bio u engleskoj. Neka mu je ave najbolje, daj Boze da dostigne neki nivo i da se nametne da ga vratimo jednog dana da zavrsi ovde karijeru. Mogao bi Ozil njegovim stopama vrlo brzo.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Lukas Toreira pokidao sinoc, jako me podseca na Kantea, samo sto ima bolju tehniku, igrac za kojim placemo od Gilberta Silve, jedva cekam da ga vidim iza Remzija i Ozila, pun pogodak, Ronaldo nije imao sanse ni udarac da uputi pored njega.
Zainteresovani smo za Mejera iz Salkea kojem je istekao ugovor i sa njim bi kompletirali tim, taman to krilo i spremni smoLast edited by krele90; 01-07-18, 13:14.
Comment
-
Danas ocekujemo ozvanicenje Sokratisa. I meni se svidelo kako je Toreira odigrao, bas je srcan i borben i stvarno grize, takav tip igraca nam i treba, a i dobro je tehnicki potkovan. Nadam se da cemo realizovati njegov transfer. Dosta vise manekena i mekusaca poput Bellerina, Iwobija, Ozila.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Comment