Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Napokon dobar golmaaaan posle Lemana, koji je inace danas dobio otkaz posle godinu dana u stručnom štabu.
Po super ceni smo dobili rekao bi vrlo vrlo dobrog golmana, Cech je očigledno zavrsio svoje i nekako nije opravdao očekivanja barem po meni. Svake godine je bio sve losiji.
Comment
-
Originally posted by Tarantula View PostKoliko je plaćen Leno?
Comment
-
Originally posted by krele90 View Post19,2 miliona funti. Ma stvarno džabe za takvog golmana koji je jos mlad a opet i iskusan, kad se setim koliko je pikford placen stvarno dzaba i ove sume koje se pominju za Oblaka i Alisona stvarno preterano. Raduje me da je informacija bila tacnakoja je jos isplivala u martu/aprilu.
Comment
-
Bas mi je drago za Lena, smesna cifra za takvog golmana, i tek mu je 26 godina. Resenje na duge staze, verujem da ce se dobro pokazati.
Nije mi zao sto Wilshere odlazi, jeste dete kluba i navijac Arsenala, ali nista on vanserijski nije pokazao jos otkad je imao 19 godina i kad je "pojeo" Barsu na sredini. Povrede ucinile svoje i nije iskoristio svoj potencijal. Nadam se da ce u novom klubu vise igrati i napraviti pristojnu karijeru.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by krele90 View Post19,2 miliona funti. Ma stvarno džabe za takvog golmana koji je jos mlad a opet i iskusan, kad se setim koliko je pikford placen stvarno dzaba i ove sume koje se pominju za Oblaka i Alisona stvarno preterano. Raduje me da je informacija bila tacnakoja je jos isplivala u martu/aprilu.
Comment
-
Originally posted by Lord Samuraj View PostSumnjiv mi je njegov kvalitet kad nije mogao da bude barem treci golman Njemacke. Ali necu da sudim prije nego i zaigra.
Na SP se ne vode tri najbolja golmana, treći je onaj koji će biti zadovoljan što je deo ekipe, koji će praviti dobru atmosferu, ne mora nužno biti treći golman po kvalitetu te zemlje.
Ako je Leno i u top 5 nemačkih golmana, onda je mnogo dobar.
Comment
-
Originally posted by dekinjo View PostOd tri najbolja na svetu su dva nemačka golmana. Šta misliš koliko loš može biti Leno?
Na SP se ne vode tri najbolja golmana, treći je onaj koji će biti zadovoljan što je deo ekipe, koji će praviti dobru atmosferu, ne mora nužno biti treći golman po kvalitetu te zemlje.
Ako je Leno i u top 5 nemačkih golmana, onda je mnogo dobar.
Hmmmm, Angela Merkel ti li si?
Comment
Comment