Tradicionalno. A procurila je i informacija o formaciji sa kojom će Vengerica ubuduće igrati.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
-
Imate vi ovog Belgijanca ja ne znam sto je tako podcenjen kod Kontea. Lik kad god dobije sansu iskoristi. Zadrzite njega, Dortmund dovodi Modestea kao zamenu a mi zadrzimo Zirua i da privodimo kraju prelazni. Lakazet i Auba mogu da igraju i iza napadača. Ionako su otisli Alexi$ i Teo. Bice mesta za sve.
Btw, odlicno odradjeno mislim da nismo mogli dobiti bolju zamenu za Alexi$a placenika od tandema Auba i Miki [emoji3]
Should i stay or should i go u svakom slucaju ako ga neko uzme bice za dobru kintu
Last edited by krele90; 29-01-18, 13:55.
Comment
-
Giroud baš voli Arsenal. Ne kažem da je ljubav tolika da ne bi otišao u Čelzi, al vjerujem da se njemu ne ide. Ako ode - otjeran je. A ko bi to još mogao biti da ga Arsenal ganja? Evans je najočigledniji, al u protekla dva dana spominje se opet i Mahrez, pa čak i da smo uletiti za Mouru da ga uzmemo Sparsima. Teško, al volio bih bilo kojeg od njih dvojice. U tom slučaju igramo sigurno sa krilnim napadačima, što nije bio slučaj još od Žervinjo-RvP-Volkot ere.
Takođe, u tom slučaju Ozil sigurno odlazi na ljeto, a i Velbz bi mogao vrlo lako.Last edited by Ves; 29-01-18, 14:02." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostVi ste hteli ali on je odbio Dortmund,ja mislim zena,ko sto nije htela iz Londona u Liverpul(Everton)letos,u CFC mozda ode,jer je London,a realno Wenger na njega ne racuna i sa Aubom treba ga prodati i uzeti kes
Comment
-
Originally posted by Lord Samuraj View PostTi stvarno vjerujes da fudbaleri slusaju sta im zene kazu?Last edited by 61563; 29-01-18, 14:30.
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostTopdzije, spremite se.
@Princovic
Odlican avatar.
Bice mi krivo ako nas napusti Ziru i ode u Celzi. Ziru je trenutno jedan od najboljih target men napadaca, mozda i najbolji, iako Venger nije ni 50 posto mogucnosti izvukao iz njega za sve ove godine. Da mogu da biram, uvek bih pre dao Velbeka nego Zirua.
Nzonzi izgleda napusta Sevilju, i ako ode u Everton, dzabe ovom timu top napadaci poput Aube i Lake.
Comment
-
Originally posted by PRINCIP View PostNzonzi izgleda napusta Sevilju, i ako ode u Everton, dzabe ovom timu top napadaci poput Aube i Lake." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
Comment