Svi nešto potenciraju kako nema logike sto dovodimo Aubu jer smo doveli Laku, svi ih vide kao konkurenciju sto uopšte nije slučaj. Miki nije direktna zamena za Alexi$a nego Auba. Bez problema moze i jedan i drugi na krilo. Razne formacije su moguce napred. Miki moze da igra ono sto je Kazorla nekad igrao. Ozil ce igrati neku free rolu malo ispred njega. Xhaka i Willshere mogu igrati zadnjeg veznog za početak. Mislim da ni sam Venger ne zna kako ce ih sve uklopiti
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Ja ne znam šta je sa tobom, Samuraj. Il si bezobrazan il nisi baš bistar, al nikako ti se reakcije ne podudaraju sa napisanim. Ajd da je ponekad, al baš nikako." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Auba pakuje stvari, to je od juce fotka. Treba da bude ozvaniceno za 2-3 dana. Jos su pregovori u toku, Ziru ce mozda na drugu stranu... Do kraja roka bi trebalo da ga zavrse.
https://youtu.be/y7-TE055nUULast edited by krele90; 24-01-18, 17:18.
Comment
-
Mislim da je tu zastoj jer Dortmund izricito hoce Zirua a ne samo kes. E sada da li ce se Zirujkovic Manekencevic privoleti da ode iz Arsenala to je pitanje. Ali trebalo bi da pristane.
A za Mikija ne verujem da ce igrati.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostMislim da je tu zastoj jer Dortmund izricito hoce Zirua a ne samo kes. E sada da li ce se Zirujkovic Manekencevic privoleti da ode iz Arsenala to je pitanje. Ali trebalo bi da pristane.
A za Mikija ne verujem da ce igrati.
Comment
Comment