Dobar je Iwobi, mladji brat Welbza.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Nek je srecno Teu,neki fin momak ,al ne dovoljno dobar fubaler bar u poslednjih nekoliko godina po meni,dosta godina u klubu,deluje mi da nije ispunio potencijal u fulu a imalo je dosta materijala ,kao da je odradjivao posao samo,nije bio posvecen dovoljno sta znam,u Everonu moze lako da pokida,al ne mora protiv nassigpic
Comment
-
Ovo je dakle done deal, što će reći da bi mi sad mogli krenuti po Malkoma? Ili ne?
Ovako ja kapiram situaciju. Wenger želi Malkoma kao zamjenu za Volkota. Klasičan Arsenalov pik: mlad, supertalentovan, iz francuske lige, igra sve te pozicije iza napadača. Meni nešto ne pije vode priča da on hoće ponovo uvezati tandem Auba-Miki, jer su oba igrača blizu 30 godina, a oba koštaju prilično. I mislim da je baš zbog forsiranja Mikija od strane Jedinstva i njegovog agenta došlo do zastoja u dogovoru. Ne u fazonu " a što nećete Mikija, dobar je Miki, igraće on dok malo dođe sebi ", već u smislu da je on predložen sa njihove strane i mi se ne njega ne gadimo, ali nam ne odgovaraju uslovi pod kojim ga daju, jer Arsenal uz njega ne dobija keša koliko je planirano. Ukoliko se desi transfer Mikija, od Aube nema ništa. Malkom hoće-neće, ali Aubu i Mikija mislim da nećemo gledati zajedno u Arsenalu. A kad bi dogovor bio Čileanac za keš, išlo bi se po Aubu, a Laka bi bio prebačen na WFa. Malkomu je po toj logici oslobođen put već sad jer je Volkot otišao. Jeej." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by krele90 View Post
Sa konja na magarca [emoji23]
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Pujol nije ravan njegovom fudbalskom karakteru!" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Salty as a fuck
Jos od Van Pussy-a, koji je otiso zbog para onomad, a ne u tim sa kojim ce da osvoji titulu. Ali kako to vise nije sveže, sad Arsenalovi navijači se pozivaju na njegovo saopštenje, i kako je bio u pravu da klub ide u losem smeru.
Sanchez vam je dao mnogo vise, nego vi njemu. Nije duzan da igra opet igra LE i da bespomocno budeo deo Vengerovog brljavenja.
Kao što je De Gea vise zasluzio od nas, i ako sledece godine ne budemo konkurentni, sami treba da ga ponudimo Real i da ne mučimo više čoveka. Samo što tu postoji ozbiljna razlika, De Gea je u klubu koji pokazuje ambiciju da uzima trofeje a Alexis je (bio) u klubu cije su ambicije da se bude cetvrti uz fejl neke top ekipe te godine.
Comment
-
Originally posted by Busby Babe View PostSalty as a fuck
Jos od Van Pussy-a, koji je otiso zbog para onomad, a ne u tim sa kojim ce da osvoji titulu. Ali kako to vise nije sveže, sad Arsenalovi navijači se pozivaju na njegovo saopštenje, i kako je bio u pravu da klub ide u losem smeru.
Sanchez vam je dao mnogo vise, nego vi njemu. Nije duzan da igra opet igra LE i da bespomocno budeo deo Vengerovog brljavenja.
Kao što je De Gea vise zasluzio od nas, i ako sledece godine ne budemo konkurentni, sami treba da ga ponudimo Real i da ne mučimo više čoveka. Samo što tu postoji ozbiljna razlika, De Gea je u klubu koji pokazuje ambiciju da uzima trofeje a Alexis je (bio) u klubu cije su ambicije da se bude cetvrti uz fejl neke top ekipe te godine.
I mnogo ste nekad licemjerni. Jbt, pola svijeta prezire nadobudnog Murinja, a vi ste odjednom našli da ga branite kako je došao u Junajted. Sančezov odlazak npr. Aki i ja već odavno priželjkujemo, iz ovih ili onih razloga. Sad je dobio gomilu vojnika koji će braniti njegov lik i djelo.
A što se LE tiče, nešto se ne sjećam da se ko koristio tim argumentom dok je bila obrnuta situacija, Arsenal igrao LP, a Jedinstvo LE?
Originally posted by psycho.ts View PostIstorija,titule,najveci klub u Engleskoj...nema potrebe da nabrajam viseLast edited by Ves; 17-01-18, 22:01." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Ves View PostRvP je druga vrsta ljige. Oni fazoni sa dječakom u njemu i uopšte momenat gdje iz Arsenala koji te stvorio i držao na platnom spisku iako 70% provedenog u klubu nisi bio sposoban igrati, ti odeš u Jedinstvo, a ne u npr. Bajern, Juve, Real itd, to onako mnogo govorio o tebi.
I mnogo ste nekad licemjerni. Jbt, pola svijeta prezire nadobudnog Murinja, a vi ste odjednom našli da ga branite kako je došao u Junajted. Sančezov odlazak npr. Aki i ja već odavno priželjkujemo, iz ovih ili onih razloga. Sad je dobio gomilu vojnika koji će braniti njegov lik i djelo.
A što se LE tiče, nešto se ne sjećam da se ko koristio tim argumentom dok je bila obrnuta situacija, Arsenal igrao LP, a Jedinstvo LE?
Sve što si naveo je tačno, osim što ništa nije. Jedinstvo je kao što si rekao, klub sa najbogatijom istorijom, najviše osvojenih titula i samim tim najveći klub u Engleskoj. Isto tako ti mogu garantovati da Sančez tamo nije otišao zbog toga. Otišao je zbog novca, ma koliko vama to izgledalo apsurdno jer je druga opcija bio jedan $iti.
Comment
-
Originally posted by Ves View PostRvP je druga vrsta ljige. Oni fazoni sa dječakom u njemu i uopšte momenat gdje iz Arsenala koji te stvorio i držao na platnom spisku iako 70% provedenog u klubu nisi bio sposoban igrati, ti odeš u Jedinstvo, a ne u npr. Bajern, Juve, Real itd, to onako mnogo govorio o tebi.
Sve što si naveo je tačno, osim što ništa nije. Jedinstvo je kao što si rekao, klub sa najbogatijom istorijom, najviše osvojenih titula i samim tim najveći klub u Engleskoj. Isto tako ti mogu garantovati da Sančez tamo nije otišao zbog toga. Otišao je zbog novca, ma koliko vama to izgledalo apsurdno jer je druga opcija bio jedan $iti.sigpic
Comment
-
Niko likove poput Sančeza ne dovodi da budu u rotaciji, pa tako ne bi ni Pep. I Barsa ga je pustila jer bi bilo destruktivno po čitav tim da ovaj sjedi na klupi. Snašli bi se oni za kintu da je moglo tako." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
Comment