al nisam mogao da verujem svoim ocima sta Van Persi nije uspeo iz kakve prilike da postigne taj 4 gol da jos vise oteza posao milanezima,a znam da bi igracima Arsenala onako umorni dalo snagu da postinu taj 5 gol i odvede u cevrtfinale,al sta je tu je zadovoljan sam kako igramo u poslednje vreme
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Gangrena View PostNe znam kako je vama bilo ali koga god sam video danas svi su bili u fazonu " brate navijao sam za vas niste imali srece" cak mi je i ludi pekar koji dal je pogledao 3 utakmice u zivotu rekao da je navijao za nas
Sve u svemu lepo je za promenu cuti lepe komentare posebno posle onog guzenja na Old Trafordu i San SiruOriginally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostAli nazalost to ce se zaboraviti za 2-3 meseca, a onaj poraz od United-a ce se dugo pamtiti...
No da ne kvarim odnose sa "Crvenim djavolima" na forumu, da vam kazem da je Daily Mail objavio da su se Koln i Arsenal dogovorili oko Podolskog i da ce valjda Lukas imati platu od 100.000 funti nedeljno.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostI onih 1:6 ce se dugo pamtiti.
No da ne kvarim odnose sa "Crvenim djavolima" na forumu, da vam kazem da je Daily Mail objavio da su se Koln i Arsenal dogovorili oko Podolskog i da ce valjda Lukas imati platu od 100.000 funti nedeljno."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by Wilshere_19 View PostDa se nadovezem, visina obestecenja 13 miliona evra. Objektivna cena, po mom misljenju. Sad jos neki Hazard ili Gotze, a onda idemo u napad na titulu!
Nego, da vas pitam, kad se vraca na teren Ramsey ?Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostRemzika bi trebao da bude fit protiv NjukaslaOriginally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostJe*o te Remzi ne bi on meni igrao dok je Rosicki u ovoj formi
Rosicky kida, ni ja ga ne bih vadio iz prve postave. Kad se setim kako smo ranije svi pljuvali po njemu. . Mada ja mislim da su glavni razlozi njegovih losih igara bile ucestale povrede.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostIz tvojih usta u bozije usi
Kad se samo setim da je Remzika bio najbolji wonderkid u FM 11 a gledaj ga sadOriginally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
Comment