Steta za Lakazeta sto propusta derbi, ocekujem napaljenog Velbeka da rijesi to.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by krele90 View PostRamsey je vec duze vreme u dobroj u formi. Ovakav nam treba, sve radi, svuda ga ima, potpuno je sazreo kad igrač. 5 asistencija
Ozil pokazao da moze da se bori i sprinta stvarno sprinta nazad da osvoji loptu i sve dok je tako nista mu se progovoriti ne moze za napad. A i tu se popravio skupio je i on 5 asistencija.
Aleksis kao da jos uvek trazi formu, polako dolazi sebi i zaukava se od njega ocekujem tek da proradi mozda vec protiv jedinstva.
Ziru ili Velbek ce biti starteri u toj takmi. Ko god bude mislim da je spreman da zamene Lacu. Odbrana u punom sastavu sjajna jedna od najboljih u ligi samo je problem cim jedan od njih ne igra nastaje pravo rasulo. Odma i Cech bolje izgleda. I ajde jos jednom neka mi dodje neko i napise kako ova formacija nevalja i kako nemamo 3 stopera i igrace za nju..." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by krele90 View PostRamsey je vec duze vreme u dobroj u formi. Ovakav nam treba, sve radi, svuda ga ima, potpuno je sazreo kad igrač. 5 asistencija
Ozil pokazao da moze da se bori i sprinta stvarno sprinta nazad da osvoji loptu i sve dok je tako nista mu se progovoriti ne moze za napad. A i tu se popravio skupio je i on 5 asistencija.
Aleksis kao da jos uvek trazi formu, polako dolazi sebi i zaukava se od njega ocekujem tek da proradi mozda vec protiv jedinstva.
Ziru ili Velbek ce biti starteri u toj takmi. Ko god bude mislim da je spreman da zamene Lacu. Odbrana u punom sastavu sjajna jedna od najboljih u ligi samo je problem cim jedan od njih ne igra nastaje pravo rasulo. Odma i Cech bolje izgleda. I ajde jos jednom neka mi dodje neko i napise kako ova formacija nevalja i kako nemamo 3 stopera i igrace za nju...Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
To sto je Tobdzija rekao,jos je rano za bilo kakve zakljucke,trenutno zadnja linija nam je u odlicnoj formi,al sve je to toplo hladno,nista nisu bolji rezultati nego kad smo igrali i sa 2 CBa,po meni vise zavisi od forme pojedinaca tj.njihove konstatnosti tipa Ramzija,Mesuta i Ceha ako su na visokom nivou oni,tu nam je rezultat,sigpic
Comment
Comment