Bez Koselnog danas a i Ozila
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Fina formica....A jos Alexis nije proradio kako treba,odsustvo Ozila se nije ni primetilo,al fali svakako
Danas taman koliko treba,mogli smo da damo jos koji a i da primimo,Mustafi opet nesiguran,Dzaka danas bolji u odbrani ,nego kad ima loptu,Belerin malo losiji ,Lakazetu nije bio dan,Monreal opet najbolji danassigpic
Comment
-
Zamislite ekipu:
............................... Lacazette .....................................
....... Griezmann................................ Wilshere................
http://www.telegraph.co.uk/football/...ine-griezmann/" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Ako je istina da se Ozil dogovorio sa Prevodiocem, neophodno je maknuti ga sto pre iz tima. Meni je bio sumnjiv njegov sistem moralnih vrednosti cim je dosao u ovoj temi da ga Akan hvali, znao sam da tu nesto ne stima, a sada to polako izlazi na videlo
Comment
-
Generalno ne volim pisati ovde ali evo moram postaviti pitanje. Da li se misljenje za sklanjanje iz tima odnosi i na Sanceza posto se i on valjda dogovorio sa Gvardiolom ili je u pitanju cisto Prevodilac i Junajted?
Da dodam da ja nesto i ne verujem u tu pricu o dolazku Ozila u Junajted, a nesto ga preterano i ne prizeljkujem, jedino sto je za dz pa moze.sigpic
Comment
-
Originally posted by srdjan_sl View PostGeneralno ne volim pisati ovde ali evo moram postaviti pitanje. Da li se misljenje za sklanjanje iz tima odnosi i na Sanceza posto se i on valjda dogovorio sa Gvardiolom ili je u pitanju cisto Prevodilac i Junajted?
Da dodam da ja nesto i ne verujem u tu pricu o dolazku Ozila u Junajted, a nesto ga preterano i ne prizeljkujem, jedino sto je za dz pa moze.
Comment
-
Ja ću opet ponoviti, jer se to i u praksi potvrđuje. Arsenal ne treba da kupuje igrače iz timova za koje vlada neko opšte mišljenje da su veći od našeg kluba. Razlozi su očigledni. Santi je veći majstor od obojice pomenutih. Čisto da spomenem." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by goku View PostE moj princonoviću, a kada sam ja pre tri godine upozoravao na tog trojanskog konja bio sam ismejavan.
Originally posted by srdjan_sl View PostGeneralno ne volim pisati ovde ali evo moram postaviti pitanje. Da li se misljenje za sklanjanje iz tima odnosi i na Sanceza posto se i on valjda dogovorio sa Gvardiolom ili je u pitanju cisto Prevodilac i Junajted?
Da dodam da ja nesto i ne verujem u tu pricu o dolazku Ozila u Junajted, a nesto ga preterano i ne prizeljkujem, jedino sto je za dz pa moze.
Comment
-
Comment