Alexis ne sme biti u startnoj ovakav nikakav. Neka se malo sredi. Treba da igraju najspremniji mentalno i fizički. Dokle ce Ziru i Lakazet sedeti na klupi? Dokle ce se sve vrteti oko igraca koji nece da produze ugovore? tamo neki Alexis i Ozil da nam kroje sudbinu? Tako se ne moze napred...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
A što je to Ozil bolji? Zato što se sve vrijeme krije iza Alexisove sage? Zato što nije dobio odgovarajuću ponudu da pređe u drugi klub pa se nije morao glupirati kao ovaj drugi? Zato što pametuje javno tražeći od legendi kluba da prestanu kritikovati i krenu podržavati klub? Klub za koji on nije potpisao ugovor. Neću ga nazivati licemjerom zato što mi je drag, al forsiranje toga kako si ponosan na svoj dosadašnji boravak u Arsenalu je šuplja priča ako se ne potpiše ugovor. Do tada za mene ima isti status kao Alexis!" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Evo lepo Ceh kaze,nego je problem sto u poslednje vreme nista od te 2 stvari ne umemo
Al dok je Wenger tu ne verujem da cemo da odem skroz samo na rezultat i nista vise,u krivi nam je komlikovanje sa pasovima i nekim ludorijama,nekad smo to umeli socno da radimo,ne visesigpic
Comment
-
Ako se rezultati koliko toliko ne normalizuju, ja ocekujem povlacenje Vengera jos pre zavrsetka sezone, a mozda i otkaz. Ne pamtim goru situaciju u klubu. Mogu da shvatim da nisu mogli da produze ugovore Ozilu i Sancezu, ali da im nikakva zamena nije dovedena, e to vec ne razumem. A nije da nije bilo izbora. Ova ocekivanja od igraca koji idu sledeceg leta su suluda, kao i ocekivanja od ove sezone. Bilo bi najbolje kada bi se doveo novi trener sto pre da bi mogao da prilagodi tim svom radu vec za narednu sezonu.
Comment
-
Ja vama ljudi ne preporucujem da trazite poslove u internacionalnim kompanijama koje imaju preko 100m prihoda godisnje.
Paniku koju ste vi nadigli i napuhali jednu malu krizicu kao da nam dolazi smak svijeta, stvarno lol.
Ovakve stvari se desavaju na dnevnom nivou u mega kompanijama, tako da, ako cete dobivat napad panike svako 2 minute, ostanite u nasem balkanskom samoupravljanju.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Princoni View PostAko se rezultati koliko toliko ne normalizuju, ja ocekujem povlacenje Vengera jos pre zavrsetka sezone, a mozda i otkaz. Ne pamtim goru situaciju u klubu. Mogu da shvatim da nisu mogli da produze ugovore Ozilu i Sancezu, ali da im nikakva zamena nije dovedena, e to vec ne razumem. A nije da nije bilo izbora. Ova ocekivanja od igraca koji idu sledeceg leta su suluda, kao i ocekivanja od ove sezone. Bilo bi najbolje kada bi se doveo novi trener sto pre da bi mogao da prilagodi tim svom radu vec za narednu sezonu.
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostSlazem se samo mislim da se to nece desiti, tj.Wengerica sam nece otici nikako kad nije letos a imao je lepu priliku posle osvajanja kupa,a ne vidim ni da Kronke zeli da mu da otkaz.Jedina nada da bi sam dao otkaz,je da u nekoj ludoj situaciji Francuzi daju otkaz Desampu i pozovu Arsena,mislim da bi onda on dao otkaz i preuzeo Francusku
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostVi ste u krizi pola stoljeca, hajde nazad tamo u taj nered.
Ne razumem zasto imas potrebu da ubacujes druge klubove u diskusiju, ovo je tema Arsenala zar ne?
Comment
Comment