Mislim da je +3...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
pa dobro sve manje i manje..bilo je 10 razlika.... u naredna 2 kola ako bude sve islo po planu mozemo preuzet 3 mjesto.
Comment
-
Originally posted by Drogba View PostAko smo mi malo jaci , GAZIMO VAS BREEEEEE !sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Drogba View PostAko smo mi malo jaci , GAZIMO VAS BREEEEEE !
Evo i spisak svih utakmica u PL do kraja sezone
Kuci ,Gosti
6 mart Newcastle
21 mart Everton
24 mart Aston Vila
31 mart QPR
8 april M.City
11 april Wolves
14 april Wigan
21 april Celsi
28 april Stoke
5 maj Norwich
13 maj WBAsigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Procitao sam na jednoj stranici na fb da smo zavrsili posao sa dovodjenjem Podolskog i Hoiletta iz Blackburna.
Takodje procitao sam na nekom sajtu da pratimo desavanja oko Robbena, znate da hoce da napusti Bayern na kraju sezone.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Veceras je bitno dobro otvoriti utakmicu,postici gol na vreme u prvih 10 min.Ako hocemo nesto,moramo voditi na poluvremenu bez primljenog gola.
Izaso sastav mozda? Nadam se postavi Scesni-Sanja,Vermaeln,Koselni,Gibs-Song,Arteta,Rosicki-Ox,Volkot,KraljСА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА
Comment
-
Ma igrace opet onaj mrtvac Benayoun...
Ox ili Gervinho da pocnu tekmu i da u prvih 45 minuta bude 2-0..Onda postoji sansa.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
dobijamo suplji milan 5:0 i prolazimo dalje
Comment
Comment