Announcement

Collapse
No announcement yet.

Arsenal London

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ovo bi malo izvuklo stvar, mada nešto ne verujem da će Draxler ići bilo gde ove sezone.

sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• " I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "

Comment

• sigpic

Comment

• Ma znam, nismo mi te sreće. Možda Wenger konta da nismo primjetili Nelsona u pripremama, pa će ga sad predstavit kao novo pojačanje, supertalenat iskopan iz nižeg ranga.
          " I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "

Comment

• Kaze Ornstajn da niko vise nece doci. Ocekuje se odlazak Pereza i eventualno Sanceza. Koliko godina se vec kuka za krstenim stoperom i zadnjim veznim? Probao je sa Xhakom i Mustafijem, ali je oba transfera promasio. Prvi nije zadnji vezni, drugi oce da bezi iz kluba

Comment

• I dalje ne mogu da objasnim sebi ono ludilo od nedelje kako moze OX da igra pre Kolašinca. Znalo se da odlazi i da nije spreman mentalno za takvu tekmu. Laka i Ziru na klupi a Velbek koji je pokazao da je u uzasnoj formi ispred njih. Ostali takodje kao da nisu bili dorasli zadatku...
              Mislim da se nesto krcka oko Mareza. Ajde da sačekamo ponoć, pa da sumiramo ..

Comment

• Kakvo mazanje ociju sa ovim FFP-om i nedostatkom para.

Nemoj da vam to prodaju, struktura plata je najlaksa za srediti, ali eto Arsenal ima problema
                sigpic
                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Mustafi ce na kraju ostati, a izgleda da je u svadji sa Vengerom, pa kakvi su to amateri to svet nije video. I, sad ne znam da li je gore da Sancez ode ili ostane. Kukaju da nemaju para, a sledece godine bi otisao za dzabe, plus, ocigledno je nezadovoljan. Stvarno su cirkus napravili.

Comment

• Lester htio Čembersa, nudili oko 20 miliona, Wenger odlučio da ga ne želi prodati.

http://www.bbc.com/sport/football/41...linkname=sport
                    " I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "

Comment

• Sad da smo mudonje i sposobni dovesti Nzonzija i Draxlera do kraja dana i Bog da nas pogleda, a uz to zadrzati Sancheza, pa bismo sto se transfera tice bili negde na nuli sto se prodaje i kupovine tice.

Ali nista od ovoga nesposobno osoblje.
                      Originally posted by maliajnstajn
                      Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Ne ocekuj nikog da ce doci.

Comment

• Kod mene je dan zalosti ako ode Alexis Sanchez, od RVP nijedog igraca nisam toliko obozavao.
                          Originally posted by maliajnstajn
                          Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Originally posted by Tobdzija View Post
                            Sad da smo mudonje i sposobni dovesti Nzonzija i Draxlera do kraja dana i Bog da nas pogleda, a uz to zadrzati Sancheza, pa bismo sto se transfera tice bili negde na nuli sto se prodaje i kupovine tice.

Ali nista od ovoga nesposobno osoblje.
                            Oooo, sposobni su oni, itekako. Posao cvjeta!

Comment

• sigpic
                              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Working...
                                X