Originally posted by bici
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostIronican sam bio.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by bici View PostZnam ja tebe, biznis je bitan
Jesam da se Sancez proda, ali ovo je uzas od posla sta su napravili.
Jos nas i lazu da nema se para.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostKad sam ja pričao da upari Manekena i Laku kao što Dešamp kombinuje Manekena i Grizmana vi ste mi se smejali Samo da smo doveli to jedno krilo i da smo vratili na 433 ili 4231 imali bi mnogo dobar tim i početak sezone, ovako smo u gov**ma do gušesigpic
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNemoj nemoj, sada dezinformacije da pricas. Ti i ja smo ovdje prali ljude da Arsenal treba da igra 4-4-2 godinama, ili bar da igra 4-2-1-2 dijamant.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Dovedemo Serria ili Nzonzia, uparimo ga s Xhakom, gurnemo gore Manekena i Laku iza njih Mesut free rola i udri. Remzika i Mesut se rotiraju u toj free roli i gazimo, a imamo vrh bekove za tu formaciju dijamnta. Kole i Hektor su prodorni, bilo bi ekstrica.sigpic
Comment
Comment