To sam i ja predlagao da igraju zajedno nije bitna formacija mogu kao Grizman i Žiru a mogu i ovako ispred Mesuta.Zajebavam se ja za Laku dobar je ima niski frejm i vidi se da je inteligentan igrač ali eto rekao sam čim je došao da će teško sa mesarima da izađe na kraj i zato sam najviše skeptičan.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostTo sam i ja predlagao da igraju zajedno nije bitna formacija mogu kao Grizman i Žiru a mogu i ovako ispred Mesuta.Zajebavam se ja za Laku dobar je ima niski frejm i vidi se da je inteligentan igrač ali eto rekao sam čim je došao da će teško sa mesarima da izađe na kraj i zato sam najviše skeptičan.
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostGiroud je vrlo zahvalan igrac. Stigao je Laca, on je prebacen na klupu... Ni rijeci nije rekao.
Bilo bi super kada bi Wenger odlucio da ide sa dva napadaca (Laca, Giroud), ali mislim da taj film necemo gledati.
Kako sam sve ovo fino rekao, kao da pripadam tripletarima.
Originally posted by Jack View Post
Okazaki da ga tuzi kod uciteljice za maltretiranje
Ovako ako pocne da cisti odbranu Stoka,presao igricuТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
No confirmation for the time being - Alexis Sanchez is currently in a large Parisian hotel with his agent and his lawyer.sigpic
#WengerOut
“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”
Come on you Gunners!
Comment
-
Njuka i još pola Engleske žele pazariti Jacka. Moje želje da se ostvaruju on bi ostao. Mislim da bi i sam pristao na manju platu, samo da ostane. A ako će nastaviti sa povredama, svejedno je gdje igra, Arsenal il Kristal Palas. U svakom slučaju, ako je neminovno da ide, obavezno treba ugraditi neku buyback klauzulu u transfer!" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
Comment