Originally posted by krele90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
-
Xhaka odlican danas, nismo mi zavisni ni od Ozila ni od Sanceza to je ono sto mi je drago i sto treba i njima da bude jasno. Vrlo vazna pobeda pre svega radi samopouzdanja i da se udje na pravi nacin u sezonu. Cilj je zadrzati sve udarne igle i dovesti jednog CM (citaj Lemar or Serri) i mi smo spremni da se borimo za tripletu
Comment
-
Ovaj Kolasinac bas Murinjovski igrac. Plus nemamo igraca na toj poziciji. Verovatno Vudvard nije aminovao jer ne kosta bar 30 miliona i niko ga ne zna.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Dosao sa mora jutros,slabo sam sta pratio,al stigoh i tekmu da pogledam malo,steta sto nije Lemar debitovao!? Al svakako ga ocekujem do kraja prelaznog,fale 2 igraca ako hocemo nesto ozbiljno,danas ovo vise prijateljska,al prija ovo slavlje na privremenom stadionu kokoski
Kolasinac i Iwobi samo da nastave ovako,Ox je gubljenje vremena na levoj,bolja desna pa nek se rotiraju on i Hektor,Ceh za malo da obrani penal a dobismo ubedjivo
Menjao bi ovo za pobedu u petak svakako,za promenu sam malo optimistican pred 1 kolo,koje 86god.nismo dobili al nisam uveren 100posto,videcemo
al septuple,Last edited by Jack; 07-08-17, 00:00.sigpic
Comment
Comment