Originally posted by Gangrena
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Gangrena View PostKako vrbuju ovog Podolskog ovo je strasno
Btw evo sta Stewart Robson misli o tekmi sa LiverpulomWhen I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
Comment
-
-
Originally posted by Maric91 View PostLose vesti vam donosim.
Zbog kartona nece nastupati van Persi i Arteta zato sto su u utakmici protiv Totenhema i jedan i drugi dobili 5 zuti karton u sezoni.Ovo je vec veliki hendikep.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Zbog kartona nece nastupati van Persi i Arteta zato sto su u utakmici protiv Totenhema i jedan i drugi dobili 5 zuti karton u sezoni.Ovo je vec veliki hendikep.When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
Comment
-
Zbog kartona nece nastupati van Persi i Arteta zato sto su u utakmici protiv Totenhema i jedan i drugi dobili 5 zuti karton u sezoni.Ovo je vec veliki hendikep.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostOtkud ti ovo ? Trazio sam ko blesav po internetu nigde nisam nista video u vezi ovoga ...
Ono sto me je nateralo da pogledam je to sto sam negde na netu video da van Persi nece igrati, tj nije bila vest nego izjava nekog anonimusa.
Comment
-
Sad se samo pitam ko ce igrati stopera, jer je Mertesacker povredjen, Djourou i nesposoban i povredjen... Squillaci?
Mozda je najbolje Song, a vezu da cine Arteta-Rosicky i Chamberlain kao AM, po bokovima Gervinho i Walcott, napred RvP. Sta vi mislite?"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
Comment