Izgleda da smo oteli City mladog veznjaka Sancho. Ne znam mu puno ime
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
-
Ne bih ni ja Cembersa dao. Bolje uzeti 10 miliona za Gabriela. Cembers je homegrown, nije ni blizu svog prajma, tehnicki je bolji igrac i potencijalno trajno rjesenje zajedno sa Holdingom. Gabriel vjerovatno nije naucio ni slova engleskog, ovo sto vidimo je manje-vise njegov maksimum i nesiguran mi je nekako. Medjutim, prilike su da ga Wenger vidi na bekovskoj poziciji, a sjetimo se da osim Beljerina mi tamo u slucaju da se bude igralo sa 4 nazad nemamo igraca. Dzeks i Debusi su otisli prakticno." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Pa i piše gore Alexis
+Lep ovaj plavi dres, je l to drugi ili treći?Last edited by Nerealan; 28-07-17, 11:17.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by Ves View PostU realnom svijetu za mene je Alexis shupak dok je za sve ostale on nas najbitniji igrac, zvijezda tima i bla bla bla, a u paralelnom svijetu buducnosti isti ce za sve biti shupak, reinkarnacija Fabregasa, kombinacija Nasrija, RvPa i Klisija i onda cemo ga zajedno slati u pm... Sjedim i cekam." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
Comment