Ako City hoce da nudi 80m za Alexisa, ja ne bi razmisljao. Njihov je. Mi dovedemo Mbappea i gasimo ligu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Ovo je neko moje razmišljanje, ne mora biti ispravno. Arsenal će ostati u 3-4-2-1 formaciji, koja po svemu sudeći savršeno odgovara Lemaru. Alexis ostaje do kraja ugovora i praktično se sa Lemarom bori za tu poziciju. Ukoliko Lemar bude približno dobar kao Alexis, ovaj ispada iz prvih 11, što je za igrača koji traži novi aganžman i blizu je 30 baš loša situacija. Njegove opcije su ili da potpiše novi ugovor, što bi moglo uticati i na vraćanje na 4-2-3-1 formaciju, gdje bi Lemar otišao desno, Alexis lijevo, Ozil iza napadača, ili, da čeka januar, obezbijedi se predugovorom sa drugom ekipom i ladi jaja do kraja sezone. Imajući u vidu da on pizdi kad ga Venger odmori jedno kolo, veća je vjerovatnoća da će se potpisati novi ugovor, naročito ako budemo dobro igrali. Atomsfera je čudo, uveliko utiče na odluke igrača." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Ovako nekako ja to zamisljam uz potencijalni dolazak Lemara i ostanak Alexisa. Naravno ima tu jos dosta varijanti i opcija gledajuci na širinu i kvalitet kadra. ( Ne znam kakav je Lemar bas defanzivno i koliko moze da pokriva, ali po onome sto sam gledao cini mi se da moze iznjeti mozda koliko i Ox).
Moze i Kolasinac na mjesto Lemara a nazad Monreal/Holding recimo, za dodatnu čvrstinu, ma da protiv 70% utakmica u PL po meni ova postavka moze prolaziti glatko.
----------------------Lacazette----------------------
---------Sanchez -------------------Ozil-----------
Lemar - Xhaka - Ramsey - Bellerin/Ox
----------Kolasinac - Kosc - Mustafi--------
---------------------------Cech---------------------Last edited by Mario14; 09-07-17, 20:40.
Comment
Comment