Momak je timski igrac. U Monaku je igrao lijevo u 4-4-2 i kad god sam ga gledao volio je da udje u sredinu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Igrace ili sa Ozilom u 3-4-2-1 formaciji ili kao krilni napadac desno u 4-2-3-1 formaciji. Wenger voli te ulete sa krila u sredinu, pa mu igraci igraju na stranama suprotnim u odnosu na to koja noga je primarna. Zato je Mahrez alternativa." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Ne znam jeste li razmisljali u ovom pravcu i djeluje malo nemoguce,ali eto kad se prica nek se prica...
Zamislite dodje Lemar,ode Sanchez i baci nastavnik sve na kocku dovede Rikija.Po meni to bi bila najludja ekipa na svijetu za gledanje.Vjerovatno 4231 formacija i sve ludilo ljevaci u ekipi...Mahrez,Lemar,Ozil i Granit
Naravno nema nista od ovoga,ali bilo bi zanimljivoZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Ma ja sam 99% ubjedjen da Alexia ostaje.
Nastavnik ako ima bar malo u glavi neće pustiti Sanceza ni po koju cijenu, pogotovo ne kod rivala, pa makar otisao kao free igrac na kraju sezone. A mislim da u tom pravcu i razmislja i da ce mu prodati pricu kako zeli da ispoštuje ugovor do kraja, da je njemu ovo mozda i zadnja sezona kao treneru Arsenala, ne igramo LP i da zeli ići na sve ili ništa da uzme tu titulu.
Dobar je Alexis i mislim da će ispoštovati to.
Comment
-
Originally posted by Mario14 View PostMa ja sam 99% ubjedjen da Alexia ostaje.
Nastavnik ako ima bar malo u glavi neće pustiti Sanceza ni po koju cijenu, pogotovo ne kod rivala, pa makar otisao kao free igrac na kraju sezone. A mislim da u tom pravcu i razmislja i da ce mu prodati pricu kako zeli da ispoštuje ugovor do kraja, da je njemu ovo mozda i zadnja sezona kao treneru Arsenala, ne igramo LP i da zeli ići na sve ili ništa da uzme tu titulu.
Dobar je Alexis i mislim da će ispoštovati to.
Chelsea tesko da ce ponoviti proslu sezonu sada kada moraju igrati i LP, a Tottenham ce biti dosta slabiji jer ce igrati na Wembleyu.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostNe znam jeste li razmisljali u ovom pravcu i djeluje malo nemoguce,ali eto kad se prica nek se prica...
Zamislite dodje Lemar,ode Sanchez i baci nastavnik sve na kocku dovede Rikija.Po meni to bi bila najludja ekipa na svijetu za gledanje.Vjerovatno 4231 formacija i sve ludilo ljevaci u ekipi...Mahrez,Lemar,Ozil i Granit
Naravno nema nista od ovoga,ali bilo bi zanimljivosigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment