Originally posted by Tobdzija
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Da vam objasnim odnos Akija i Alexisa.
Znate ono kad ima neka cura koja vas nervira toliko da bi joj glavu otkinuli, ali s druge strane vam je dobra u sušti drama vam se sviđa. Ne daj bože da je vidite s nekim drugim frajerom ubili bi i nju i njega odmah. Tako i Aki, kritikuje Alexisa a ovaj mu non stop vadi živac jer je nadubudan. Ali da Alexis ode u City, Aki bi se vjerovatno razočarao u život, sve bi mu lađe potonule.DALE 1992-2020NIKAD ZABORAVLJEN
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostNe voli moj Junior Alexisa jer je razmazen i nema neke sklonosti ka kolektivu i klubu uopste
Ja jesam ogroman egomanijak, ali ekipa je uvijek na prvom mjestu kada je ekipni sport u pitanju. Nema tersanja svima drugima kad ti igras isto katastrofa, vec suti i dizi ekipu, a ne tersat kad ne dobijes loptu par minuta.
Odlican fudbaler, ali previse mana ima da bi ga sad volio nesto vrhunski.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostJa vise cijenim Mesuta od Alexisa i uvijek bi birao Mesut>Alexis.
Ne svidja mi se sto jos visi sve u vazduhu jos,bas iritira,ako trazi neku nemogucu cifru na koju ni bajern ne bi pristao,jes da nisu moje pare al zajebi,putujsigpic
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNe.
Alexis je sebicno djubre koje kad ne dobije loptu par minuta, pocne da tersa po terenu, onda dodje na centar i primi loptu, okrene se i sacekaju ga 3 grmalja, otmu mu loptu i vozdrica. Ili proba neki holivudski potez koji prodje u 10% slucajeva, a u 1% slucajeva padne go iz takvih situacija, znaci od 1000 pokusaja, samo 10 budu golovi.
Edit:
Giroudu sam sabrao statistiku i za repku slucajno. 3 gola i 2 asistencije manje onda.
Jeste on imao uzasan period kad se Arsenal raspadao, gubio je loptu na sredini dosta, al je jedini barem nesto pokusavao, dok je Ozil bio na novogodisnjem odmoru, poceo je i Bozic da slavi..
Ne znam jesi li pratio igre Alexisa u Udinezeu, Barsi ili reprezentaciji, vjerovatno nisi, mozda neki youtube top10golova. Po tvojoj prici izgleda da ga ne pratis ni u Arsenalu, komentarises njegovu igru u periodu kad se cijela ekipa raspadala..navodis primjere iz najgorih utakmica Arsenala ..
Last edited by Pusjo; 08-07-17, 00:44.
Comment
-
Ma kakvi, pojma ja nemam. Nista ne gledam.
Treba nama jedan Jens Lehman u ekipi, njemu ni Henry nije smio pisnut, a Jens bez pardona njemu saspe sve u lice. Kakav Alexis, sisa jedna, izgubi loptu tersa Remziki jer mu je kao smetao, a bio 10 metara od njega i nije dao pas kad je imao 3 ciste opcije.
Najjace mi bilo tersao u svlacionici Ox-u sto nema dobru zavrsnicu, ko si brate ti da tersas nekome, ili mu pomozi ili suti.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Kakvo tersanje? Tersao je u tom periodu kad se Arsenal raspanuo totalno, tersao je svako u ekipi, nije jedini.
Originally posted by AK47 View PostPosto si ga ti pratio u Barceloni daj mi reci jel smio onako da tersa kad mu ne doda loptu Messi/Iniesta/Xavi
A dje njima da tersa..Last edited by Pusjo; 08-07-17, 01:01.
Comment
Comment