Originally posted by Princoni
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostSvakako je bilo dvosmisleno, a jos vise netacno. Mancester prosle sezone nije igrao nikakav bunker, na kraju sezone kad su dosle povrede, prije toga nikako.
Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Samuraj View PostKakvu si to formaciju zamislio?
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Comment
-
-
Originally posted by Princoni View PostMa moze i to Laka , ne kao Perisic na primer, ali nije los . On je to i igrao u Lionu dok Lion nije prodao Lisandra i Gomisa.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Malo sam istraživao o ovom Golovinu, pogledao sve što se može naći za njega i utisak je da bi bio lijepo i perspektivno pojačanje ako već nećemo dovesti Sarija. Mnogo dobro izgleda na terenu, al treba uzeti u obzir da je to Rusija." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostA dobro Perišić je novi Ronaldo moraš to da uzmeš u obzir Šalu na stranu meni nešto miriše da će Laka igrati inside forwarda ako ne dovedemo Lemara ili Mareza .
Comment
-
Originally posted by Princoni View PostPa u ovoj novoj formaciji standardna trojka u napadu bice Sancez, Ozil, Laka. Tu bi Laka mogao biti krilni napadac jedino kada Ziru bude u 11. Mene sada zanima ako je tacno da Venger zeli Lemara ili Mahreza, da li to planira da se vrati na 4231 formaciju ili zeli da se osigura ukoliko Sancez ne potpise novi ugovorsigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostPa realno sve zavisi od toga da li Sančez ostaje i da li dovodimo bilo koga od te dvojice.Po meni ja bi zadržao 343 formaciju čisto zato što nam je CM pozicija tanka i što smo odbrambeno bolji tako.Naravno kad bi kojim slučajem Marez došao i Sančez ostao onda bi bilo bolje da vratimo na 4231 gde bi ova trojka bila Sančez Mesut Marez .
Comment
Comment