I mozda mu fali trener koji zna makar neke osnove fudbala a ne sarlatan izvikani.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostTaj sarlatan je osvojio 3 titule PL, jednu bez poraza i 7 FA kupova.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostLako je tebi da rokaš Wengericu kad si u NATO-u ne smemo ti ništaТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostVidi stvarno jeste,evo sad provjerih,1998,2001,2004,je osvojio PL.Ja pratim aktivno fudbal tek zadnjih 13 godina pa sam izbjegao taj njegov zlatni period.Sta mu se desilo u medjuvremenu,da nije obolio od Alchajmera,ovo je strasan pad u trenerskoj karijeri tako naglo nakon 2004 te.
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostVidi stvarno jeste,evo sad provjerih,1998,2001,2004,je osvojio PL.Ja pratim aktivno fudbal tek zadnjih 13 godina pa sam izbjegao taj njegov zlatni period.Sta mu se desilo u medjuvremenu,da nije obolio od Alchajmera,ovo je strasan pad u trenerskoj karijeri tako naglo nakon 2004 te." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Ves View PostS tim u vezi ne ide da ga nazivaš " izvikanim šarlatanom ". Prikladnije je " izlapjeli starac ", to negdje opisuje tvoju poentu. Čovjek je za sve nepristrasne ljubitelje fudbala za sebe davno zaradio status legende, makar da još 20 godina radi kao menažer i ništa ne osvoji. Ono što je učinio za fudbal ne mjeri se trofejima, a o tome koliko je možda već neko vrijeme poguban za Arsenal se da raspravljati. Moj, vrlo moguće pristrasni subjektivni stav je da nije.
Comment
Comment