Originally posted by Pusjo
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNisam bas siguran da mu istice ugovor iduce sezone, jer prije nego sto smo ga pustili na prvu posudbu on je potpisao ugovor, al nije nemoguce da grijesim.
Svakako golman koji je ispao iz lige ne moze da vrijedi vise od golmana koji je igrao za vicesampiona Italije." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Ima još godinu dana potpisao je tada na 3 godine! Ja ne znam zašto ga ne razmatramo zadržati 26-27 god ima. A Ceh 35. Ako moze biti Bufonov naslednik zašto ne bi mogao biti Cechov i biti u klubu koji ga je obrazovao i sve mu dao, stvarno ne znam... Neka dodje da se bori sa mesto...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Comment
-
Ma daj više da okonča i to. Nek ide đe oće! Svaki nam prelazni neki igrač koči rad na drugim transferima. Šta se više prenemaže. Ako je srce uključeno u izbor do sad je mogao riješiti sve. Ako se otegne do avgusta mi smo donji, neće ostati niko adekvatan da se dovede." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
-
Originally posted by bice View PostArsenal XI if Wenger got everyone that he 'nearly' signed.
Hahahaha
A koliko vidim bice jos takvih slucajeva
Comment
-
Navodno se susreli Mbappe i Zidan prosle hefte.
Ali, i to je veliko ali, Arsenal je u igri jos uvijek.
Polijecemo.
Last edited by maliajnstajn; 23-06-17, 00:25.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment