Mbappe ce biti bolji od Henrya.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Lord Gangara View PostManje više brate mili nemoj i ti sad biti bukvalista,od 20 navedenih igrača ti se sad uhvatio za jednog Origija i bukvališi mi sad i ti Origi i baš nije na tom nivou(dok ostali koje sam naveo iz Belgije jesu) ali opet se ubraja u talente i ima solidne sezone iza sebe,poenta posta je da mi Princoni prodaje priču da Francuska od jednom ima mnogo više talenata samo zbog dobre sezone momaka iz Monaka i jednog Pogbe.a ja sam sad naveo jedno 20 igrača od kojih njih 10 sigurno igra na istom ako ne i boljem nivou od Pogbe i ostalih momaka iz Monaka ali ajde sad je hajp da se Monako diže u nebesa i Mbape ispada novi Anri sa jednom sezonom iza sebe.
Јасна ми је поента твоја, али Ориги је баш критичан.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMbappe nije potencijal,on je igracina vec sada i to pokazuje iz utakmice u utakmicu...
A je 'l de Dembele Borusijin bolji? I, šta misliš ti, ovako nepristrasno i objektivno, hoće nam ko doći?" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostGangara je u pravu sto se tice jedne stvari, rezultati francuskih klubova su skrenuli paznju na njih i to je igracama diglo cene za par miliona.
Originally posted by Lord Gangara View PostBrate evo ti primer Belgija Pogba je 93. godište i evo samo ću oko tog da se vrtim.Hazard,De Brujne 91,Lukaku 93,Kurtoa 92,Karasko 93,Origi 95. o čemu dalje da pričamo eto ti pet igrača koji su gotovo isti kvalitet kao Pogba a tu su generacijski.O Mbapeu neću da pričam dok ne poveže dva,tri sezone na ovom nivou.
Nemačka , Mustafi 92,Draxler 93,Čan 94,Gece 92,ter Štegen 92,Sane 96 itd itd.Bukvalno je ovakva situacija u gotovo svakoj ligi i sad reći kako odjednom Francuska ima više talenata zato što su klinci iz Monaka uzeli Ligue 1 i to njih 3,4 koji su da kažeš klinci u ekipi od 11 je stvarno smešno, i ovo da bi dali sve talente za jednog Pogbu koji nije ni u top 3 igrača Premijer Lige na svojoj poziciji Jedini igrači za koje bi se neko odrekao svih talenata jesu Mesi i Ronaldo a ne ishajpovani Pogba kog inače gotivim kao igrača ali ovoliko dizanje u nebesa nije normalno.
Comment
-
Originally posted by Princoni View Post
Krhki su ti argumenti moj Gangarije kada si ti u talente krenuo da ubacujes i igrace od 26 godina, ali imaju i Francuzi vrhunskog predstavnika i u tom godistu recimo Grizmana na primer . I ne znam zasto neces da govoris o Mbapeu, a govorio bi o Oridjiju i Karasku koji si jos podveo pod nivo Pogbe .. Ne znam ni zasto ti smetaju klinci koji su uzeli titulu i zasto ih svrstavas medju prosecnim klincima i ovim starijimsigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostPa nema ti Pogba 18 godina brate,dve godine je mladji od Azara i De Brujnea nekih a od nekih je cak i stariji 2 i vise.Tu je generacijski sa svima nisam spominjao fudbalere koji su 5 godina stariji ili mladji nego samo po 2 .Nemam nista protiv njih samo to ne znaci da Francuska ima vise talenata od ostalih zemalja zbog ovog hajpa koji se sad desava a na koji si ti naleteo kao klinka od 15 godina sto nalece na hajp da je muzika Raste,Ane Nikolic i ostalih autotune pevaca dobra.
Comment
-
Originally posted by Ves View PostVidi čo'eka!? Dobro si se sjetio da svratiš.
A je 'l de Dembele Borusijin bolji? I, šta misliš ti, ovako nepristrasno i objektivno, hoće nam ko doći?
Ne znam vala tezak izbor,ali uzimajuci u obzir da su to dva igraca koja mogu vrlo jednostavno igrati skupa ne bi ih puno poredio jer su obojica TOP
Dodao bih u vremenu miliona da dovodjenje Kolasinca za dzabe je fenomenalan potez pa i da sjedi na klupi...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment