Originally posted by Princoni
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
-
Novinari kad pricaju o budzetima i tako o transfer ciframa, veze nemaju o amortizaciji.
Arsenal ako uzme Mbapaea za 100m eura na ugovor od 5 godina, oni ce ga amortizovati na 25m po pet godina i ljepota. Arsenal ima 300m funti kes rezervi, ponuda od 200m ne bi bila problem, jer nikad ne ide puni iznos odmah, vec ide u ratama. Fino 3 rate na 3 godine i ljepota, a das im petobanku na startu i oni sretnisigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
https://www.thesun.co.uk/sport/footb...nger-emirates/
Charile Wyett
Mesut ce potpisati. Sljedeci Sanchez kad se vrati sa Kupa Konfederacija.sigpic
Comment
-
Originally posted by Scouser View PostCek samo su te oni stavili na Ignore?
Elem, ludilo je dati 100 miliona za Mbapea. Ludilo! Daj Lacazetea i Ashburton ima da gori!" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Ves View PostJa od Akija nikad necu odustati. Sve je dobronamjerno. Nekad je znao prihvatiti, sad manje. Rep Power, sta li
Elem, ludilo je dati 100 miliona za Mbapea. Ludilo! Daj Lacazetea i Ashburton ima da gori!sigpic
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostNađi mi jednog top trenera da je slobodan i da je bolji od Wengerice pa ćemo da pričamo.Da se Klopara otvorio ili SImeone ili neko u tom rangu rado bih prihvatio ali ovako pljuvati po čoveku i praviti tenzije klubu je kao da sam sebi lupaš šamare.Brate tu je ćuti trpi podrži ekipu kad ode kritikuj ga,ponašaj se kao pravi navijač a ne kao neka napaljena tinejdžerka koja traži pravdu preko interneta i kojoj svi smetaju (ovo ne mislim na tebe lično nego na ljude što otvoreno blate Wengera i prave budalu od sebe većina je na AFTV)
Comment
-
Probaj svoju argumentaciju graditi na bilo čemu osim na poređenju Arsenala sa drugim klubovima, jer je takva besmislena. Wenger je jedan takav na cijelom svijetu i u čitavoj fudbalskoj istoriji. Šta god mislio o njemu, jedan je. Arsenal je isto tako klub koji funkcioniše pod posebnim uslovima, od kojih bi za neke lično volio da se radikalno mijenjaju, ali opet, ne možeš ga porediti sa drugim klubovima. U svakom slučaju ne sa ovim koje si naveo. Eto da ne bude da je i moj post bez validne argumentacije, reći ću samo da Juventus u nacionalnoj ligi još uvijek nema konkurencije, a Real i Barsa mogu dovesti kad hoće koga hoće. I prestanite više Sparse navoditi kao pozitivan primjer, igrali su jednu ipo sezonu dobar fudbal, nisu osvojili ništa i kraj. Kad i ako osvoje, onda ih možete gurati u kontekst sa velikim timovima." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Ja i ovog prelaznog roka u napadu zelim Alexandra Lacazetta, kao i prethodne 2 sto sam ga prizeljkivao.
Po meni nema sanse da se dovede Mbappe.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
U Arsenalu ce sigurno imati zagarantovano mesto medju startnih 11. Sto je za njega odlicno. Dok u Realu zavisi od mnogih faktora.
Ja da sam na njegovom mestu - otisao bih u Arsenal.
E sada drugo je pitanje da li ovo sluzi samo da se (kao po dobrom starom obicaju) zamazu oci navijacima sa ogromnom ponudom, za koju znaju da nece proci.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment