Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Победа View PostЈедан мање конкурент за титулу и топ4 следеће сезоне
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by krele90 View PostNajopasniji smo kad nas svi otpisu liga sampiona je izmakla za mrvicu a FA Cup apsolutno niko nije davao sanse, tako da samo napred otpisite nas svi pre vremena
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Comment
-
Mahrez prosle godine bez razmisljanja bi ga uzeo.
Ove godine, nakon sezone kakvu je imao, sanse nema.
I na kraju kad ga uzmemo, molit boga da pocne trcat. Iako bi mu ona pozicija vrhunski odgovarala u 3-4-3.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
@Gang Upravo to, treba mu dati slobodu, a to može dobiti u Arsenalu/Monaku.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Ja ne bih nikoga izbacio, odlicna je zamena za Volkota. Za prvu postavu mora da se bori, ne sme Venger vise da im popusta ako namerava da bude tu jos dve godine. Mene sad zanima kako bi Ox funkcionisao u ovoj formaciji na mestu Remzija..
Comment
-
Ma generalno problem je s njim sto je izgledao kao da mu se ne igra prosle godine.
Jos uvijek je on madjionicar, ali previse je bio bolikurac za moje standarde.
Zamisli njega i Mesuta u jednoj tekmi ufati ta ista bolikurcevitost, pa na mali nas ne bi bilo.
Ako bude igrao kako treba, moze odmah kod nas.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment