Bravo, bre!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Nabacite u temu video kako Sanchez proslavlja u svlacionici uz pesmu "Despacito", ja ne znam kako se postavlja sa fejsa ili twittera.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Comment
-
Uf imao sam jako buran vikend i ova pobeda mi je pala kao kec na desetku.Nije mi toliko drago oko osvojenog trofeja koliko mi je drago zbog pobede nad Sitijem i Čelsijem u finalu i to sa ovako iskasapljenom odbranom.Iskreno kako nam se zakuvala situacija sa štoperima pomislio sam da će da nas unište kad ono prc Jeste da nije LŠ,jeste da nije PL ali koliko toliko se Wenger iskupio za ovu sezonu.Naravno sezona nam je stvarno bila jedna od lošijih i za to nema opravdanja ali posle 20 i kusur godina morala je da padne jedna sezona bez LŠ.Baš sam pričao pre par nedelja kada je bilo izvesno da ćemo ostati bez LŠ da bi nam bilo najbolje da skroz batalimo inostrana takmičenja tojest da budemo i bez LE i da se fokusiramo na domaću ligu i dalje mislim da bi to bio najbolji scenario i da se ja pitam u LE bih izvodio samo decu i odma se ogradio da me to takmičenje ne zanima.Nekako me najviše iznenadilo radovanje Alexisa i ovo šerovanje po društvenim medijima,baš mi je drago za njega i ako ništa valjda će ovaj trofej malo doprineti da produži ugovor.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Ne verujem da ce osvajanje kupa doprineti tome da Sancez ostane. Jedino sto doprinosi njegovom ostanku je basnoslovan ugovor koji ce mu Arsenal ponuditi.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Sta mislite, hoce li doci konacno rasan napadac? Takodje,
koje pozicije treba da se popune? Ostaje li ista formacija ili dolazi do promene? Ja samo znam da ne zelim vise da gledam 4-2-3-1. Najdraze bi mi bilo da se igra 3-5-2, ali tu je onda pitanje Ozilove pozicije.
Comment
-
Treba nam mobilan napadac tipa Morata,Beloti,isto tako veznjak koji je bolji u defanzivi od Remzija a da nije Kokelan,posto mislim da je Kolosinac doveden to znaci da ostajemo sa tri pozadi i sledece sezone,naravno prioritet je sacuvati Ozila i Sanceza.
Comment
-
Adams ušao u otvoreni medijski rat sa Wengericom.Prozivao ga je tu i tamo po malo ali sad ga je urnisao.Izjavio kako je alav na pare i kako prima platu od 8miliona dok treneri imaju bednih 30k i uporedio kako Čelsijevi imaju 90k.
I umalo da zaboravim,kako volim ovakve stručnjake
sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Dimitrije View PostSta mislite, hoce li doci konacno rasan napadac? Takodje,
koje pozicije treba da se popune? Ostaje li ista formacija ili dolazi do promene? Ja samo znam da ne zelim vise da gledam 4-2-3-1. Najdraze bi mi bilo da se igra 3-5-2, ali tu je onda pitanje Ozilove pozicije.
Xhaka-Ramsey je kljuc ovakve postavke. Dok oni igraju na vrhunskom nivou, rezultati bi trebali biti tu.
Comment
Comment