Cestitke na tituli, Gangarinu reakciju ocekujem sutra uvece kad se probudi i dodje sebi. FA kup nije mala stvar, pogotovo ove sezone kad ga je 4 top ekipe igralo ozbiljno ne bi li izvukli sezonu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Nevjerovatno! Ponos veliki! Cestitam nam na rekordnom broju osvajanja najstarijeg fudbalskog takmicenja na svijetu! Mnogo je bitno ovo! Mert se vjerovatno oprostio kao legenda!" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Aleksis za 40 milki je kradja vekaOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Evo da se javim i ja, ponovo moj miljenik doneo titulu kao protiv Hulla pre par sezona. Inace nece nesto preko lap topa da mi ulazi na forum pa nisam toliko aktivan, ali dobro, bitno da smo mi osvojili, bas mi je drago, pre meca i ovih dana sam se takvih prica naslusao u fazonu otresce nas Celsi, i bas mi drago sto se ovako desilo.
Alexis.
Detaljnije cu iskomentarisati kada se slegnu utisci.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
Comment