Sto mislite o Kolasincu?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by seskfabregas View PostSto mislite o Kolasincu?
Jak je ko tenk, ogroman je i relativno brz za svoju konstiticuiju.
Sad nisam ga odavno gledao, nije nemoguce da se popravio, al vidjet cemo.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by krele90 View PostGde mi je komso tobdžija da prokomentarise novu formaciju?
Ovo sad vec ozbiljno izgleda, skoro najaca postava (Ramsey umesto Coq) i to je najjače sto imamo.
Com'n you hammers!
Sent from my Nexus 6P using TapatalkOriginally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Tobdzija View PostNisam gledao, bio na Palicu. Sad iscitavam vase komentare pa cu tek gledati golove itd.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Comment
-
Danas jos lepsi dan.
Pogledao sam golove i highlightse i sta reci za Alexisa, fantastican igrac, jos od RVP-a nijednog naseg igraca nisam toliko zavoleo. Nadam se da ce ostati kod nas i na kraju sezone. O formaciji ne mogu da pricam, nisam gledao utakmicu, u ovim kracim snimcima vidim da je Monreal za klasu bolji po levom boku od "ofanzivnog" Gibbsa. Misljenje o Giroudu ne menjam, oba gola su mu namestena na tacnu, moze on da igra protiv ovakvih ekipa, ali protiv neke ozbiljnije ekipe deluje kao igrac manje.
Samo za Akija.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
I treba da trazi sebi dobre uslove, jer ih zasluzuje. Jeste u slabijoj formi bio u jednom periodu, ali popravlja se. Pogledaj kod prvog gola on je dao pas Bellerinu, a tek asistencija za Ozila... Steta je odreci se takvog majstora.
Sto se Kolasinca tice, nisam ga gledao mnogo puta, ali moje misljenje je da ne vredi 35m, za te pare se mogu naci 2 dobra igraca, pogotov bekovi.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Nije on dao pas Hektoru, vec Coq, koji me za dovno cudo juce minimalno nervirao.
Alexisu stoji ugovor od 280k sedmicno na stolu i on hoce 400k. Evo mu karina.
Iako ce potpisati taj ugovor od 300k
Kolasinac je dzaba. Istice mu ugovor.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNije on dao pas Hektoru, vec Coq, koji me za dovno cudo juce minimalno nervirao.
Alexisu stoji ugovor od 280k sedmicno na stolu i on hoce 400k. Evo mu karina.
Iako ce potpisati taj ugovor od 300k
Kolasinac je dzaba. Istice mu ugovor.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNecemo sad pretjerivati.
Great work in middle to get on ball and bring others into the play
Xhaka 6
Solid enough, keeps the ball moving and keeps winning possession
http://www.mirror.co.uk/sport/footba...tings-10416570
Aha gotovo Džakić na klupu hahahahsigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostOni se drogiraju.
Loptu koju je poslao Coqelanu izmedju 3 igraca za pre asistenciju, Coqelan na FIFI ne zna poslat
Isti ti ljudi daju i X. Alonsu sestice.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment