Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Trenutnog Ozila ne bih uzeo pre Sančeza, jer je senka nekadašnjeg Ozila. Pre par sezona svakako, bez razmišljanja.
Inače, Arsenal mi doneo pare za vikend, tako da sam ih ispoštovao večeras. Aki, tvoja predviđanja za večeras? Nema Koša i možda Ospine....može li doći kec?I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostPo svemu sudeci i on ostaje.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by z0La View PostTrenutnog Ozila ne bih uzeo pre Sančeza, jer je senka nekadašnjeg Ozila. Pre par sezona svakako, bez razmišljanja.
Inače, Arsenal mi doneo pare za vikend, tako da sam ih ispoštovao večeras. Aki, tvoja predviđanja za večeras? Nema Koša i možda Ospine....može li doći kec?
Comment
-
Originally posted by bici View PostAl rekao si pre mesec dana da on odlazi.
Izgleda da postoji sukob izmedju Wengera i Gazidisa.
Gazidis hoce da Wenger ide, Wenger nece da ide, a Kronke je na strani Wengera.
Takodjer uprava je isto podjeljena.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment