Veze Granit nema
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Polako jos je rano za Dzaku,zadrzao bi njega svakako,da ima potencijala ima,samo neki trener da ga usavrsi i smiri malo,imamo nekih otpadaka u timu koji su zajedno 30g u arsenalu,sta vise produzise i ugovore..
U 18.30 najjaci tim,nema odmora ,onako ne igramo do sledeg vikenda,samo bi voleo Lukasa u prvih,stavrno mi ebeno nije jasno,sto ga Arsen koci koji djavosigpic
Comment
-
Originally posted by Jack View PostPolako jos je rano za Dzaku,zadrzao bi njega svakako,da ima potencijala ima,samo neki trener da ga usavrsi i smiri malo,imamo nekih otpadaka u timu koji su zajedno 30g u arsenalu,sta vise produzise i ugovore..
U 18.30 najjaci tim,nema odmora ,onako ne igramo do sledeg vikenda,samo bi voleo Lukasa u prvih,stavrno mi ebeno nije jasno,sto ga Arsen koci koji djavo
Comment
-
Samo Arsenal može uzet Xhaku iz Bundes lige i platit ga više kraj živog i boljeg te kako se pokazalo jeftinijeg Kantea koji im je pod nosom. Coquelina se ni ne isplati komentirati, a kad smo kod toga to vrijedi i za više od pola igrača u timu koji bi trebali uplatit misu da im ostane Wenger na klupi jer bi kod drugog trenera odavno bili potjerani iz kluba.
Comment
-
Originally posted by Godzilla View PostZadovoljan si stanjem u klubu koji se kontinuirano sramoti i managerom koji već desetljeće živi na staroj slavi? Moja sućut.
Comment
Comment