Ma bre ljudi su objasnili da ih zabole patka šta navijači misle , ovo je za njih biznis i vodiće ga kako oni žele .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
-
Ova uprava pojma nema.
Oni pokusavaju da kazu da ih interesuje fudbal, a jedina fudbalska osoba u upravi legenda Ken Friar.
Sam Kronke kaze ne interesuju ga trofeji.
Kad je uprava u pitanju njima jebem sve, sto se Wengera tice, njega branim do zadnjeg dana.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Iskreno ja da sam na mestu Ozila i Sančeza pobegao bi glavom bez obzira ali iskreno . Nisu mu ništa dužni došli su sa nekim bajkama , te bajke nije ispunio i jbg . Ox je druga priča , njemu je Wenger dao tu šansu u profesionalnom fudbalu i priliku da se dokaže na boljoj sceni tako da bi Ox trebao malo respekta da ima , ali ova dvojica da su pametni pobegli bi .sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
E dobar mu je naglasak kakvih ima Ovi sa severa imaju baš gotiva naglasak vuče na škotski i gotiva je ali meni je problem da razumem one naše crnce pogotovo sa AFTV . Dal je neki mix Jamajke i Londona bem li ga al kad krenu ništa ih ne razumem Inače lik stvarno zna znanje , vidi se da je poznavalac fudbala samo ima nekad momente kad je malo dosadan ali u suštini ok lik skroz .sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Comment