Originally posted by bici
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
sigpic
-
Originally posted by maliajnstajn View PostManchester United je recimo Majkl Kerik FC, a Arsenal je Santi Kazorla FC.
Ko bi rekao, nakon onih krvoprolica prije 15 godina da ce doci do ovoga.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Dzabe sve da nam dodju sva 3 trenera koja pominjete ako se ne bi pojacali...ko god da dodje ocekujem neku napredak na energiju kao Liverpul sa Klopom ali realno ova ekipa je mnogo, mnogo limitirana. Ali cus ne bi da Simeone dodje da se izgubi ona nasa "igra"...e ako je ovo neka igra onda nam treba katanac i nista vise
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostTaj ako im dodje odma katanac u klub. Em je defanzivno pretanak, sa slabim balansom em je fudalski romanticar ala Vennger koji bi bio pravi prijatelj sa svima, jedan Roberto Martinez koji je izgledao kao najjaci talenat i da ima igru u malom prstu pa smo vidjeli sta mu se desilo, za Edija ima vremena, definitivno jos nije vrijeme da preuzme giganta.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Pobeda.. View PostАрсенал лимитирана екипа, како? Најизбалансиранији тим можда у лиги, с оваквим тимом треба да будеш у борби за титулу, не за 4. место.sigpic
Comment
-
Originally posted by Pobeda.. View PostАрсенал лимитирана екипа, како? Најизбалансиранији тим можда у лиги, с оваквим тимом треба да будеш у борби за титулу, не за 4. место.
Čak i ako jesu to je opet njegova krivica. Ne razumijem tu priču o limitiranoj ekipi kad Konteu wingbacka igraju Markos Alonso i Mozes i on je na +10 ispred svih. Ferguson zadnje 3-4 godine nije ni odbranu imao kako treba koja je bila najjači dio ekipe i uzeo 2 titule u 4 sezone, u one dvije bio drugi jednom sa bodom iza Čelzija i jednom na gol razliku.
Arsenal ako može dovesti Alegrija ili nekog tog kvaliteta nek odmah dovodi, svanuće im. Ali ako su Eddie Howe i tako ti kandidati onda bolje sačekati da neko bude slobodan. Ne razumijem samo što nisu Gvardiolu ganjali dok je bio u Bajernu da dođe u Arsenal.
Comment
-
Bila je ovdje euforija poslije kupovine Dzake i Pereza, ne znam iz kog razloga. Mozda sam ja pesimista ali realno su mi i dva Mancestera i Celzi(pogotovo zbog Evrope) jace ekipe. Od odbrane do napada imas rupa koliko hoces, nisu svi ali npr od igraca naprijed osim Aleksisa imas igrace koji redovno zadive jedan mec a onda ih nema nekoliko(Ozil, Volkot, Ox, Perez nejasno zasto ne dobija vise prilika, Ziru mi je tu najbolji, on radi to zasto je tu).
Kakav crni Gvardiola, kada bi pomenuo pare i pojacanja bilo bi kao sa Bijelsom u Lacio.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostArsenal je ove sezone trebao titulu da uzme, al smo retardirani i ne moze.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment