Wenger i povratak 4-4-2
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Lord Gangara View PostJbg brate , ali gledaj svetliju stranu sutra AFTV uz jutarnju kafu
Pogrijesio Wenger, jebiga, probao, al pogrijesio. Prodale individualne greske, drugi go, prolazi Lallana cini mi se pored Xhake ko da ne postoji, salje pas kroz kazneni, Mustafi, Kos i Coq gledaju izgubljeni u svemiru.
Prvi go je posebna glupost, a treci je cini mi se bio ofsajd, al nebitno.
Al glavno je da je Xhaka popio zuti za start koji je napravio Cansigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Pazi meni je Alegri dobar trener,mislim da bi vas unapredio,al ne znam odakle ste ubedjeni da bi napustio Juve gde je bog,u svojoj zemlji u najvecem klubu
Meni ta prica oko njega deluje nerealno,ja licno najvise mislim,da ce posle svega Wenger ostati,on da ne zeli dao bi otkaz,u penziju nece jos 4 god,vrv ima neku svoju viziju novog Arsenala ispocetka,ne znam,a sa druge strane ima upravu kojoj izgleda profit na prvom mestu pa ako dodju rezultati dodju ,a sa njim imaju profit,sto od prodaje najboljih igraca,sto od LS,dobro tu ce biti manje od sledece godine al nije puno...
Comment
-
Ma i ja bi ga isprozivao, juce nije igrao nista, al ne cudi, ne igra na svojoj poziciji.
Frajer u Gladbahu imao mobilnog B2B partnera u veznom redu i gazio, igrao tu DLP poziciju koju Alonso igra. Nama to juce igrao Coq.
Ja samo molim Boga, Allegri da dodje umjesto Wengera, jer ako bude neki Mojes tip, jadni mi.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostGde si fiksni legendo Vidim ratuješ tamo u pričaonici , nemoj mnogo jako ljubi te brat opet će te deportovati Nego šta veliš na ovaj debakl juče ?
Max ne verujem da dolazi,al i da dodje nista od titule nebi bilo, bilo bolje,al ne vrh,al ako dodje Simeone,mozda postanem vas saborac
Comment
Comment