Originally posted by bici
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Frajer je dokazani seksualni prestupnik, znaci probao silovat nekoga.
Lik je iskompleksirani budalas, koji voli da se dere i glumi kurac, plus je nenormalno gladan paznje.
Nek pojede baner, jebo mu baner mater.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostFrajer je dokazani seksualni prestupnik, znaci probao silovat nekoga.
Lik je iskompleksirani budalas, koji voli da se dere i glumi kurac, plus je nenormalno gladan paznje.
Nek pojede baner, jebo mu baner mater.
Comment
-
Originally posted by BorisUnited99 View PostOk on ali za Kloda moraš priznati da je iskren i realan, jes često se iznervira al kontam da je njemu Arsenal život uništio.
Ali one njegove prepirke sa onim malim crncem...ne znam mu tačno ime....I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostKoliko mi bude žao tog lika ponekad kad ga gledam. Tačno ga vidiš posle poraza da izgleda kao pokisla mačka. Vidi se po njemu da ga to ubija.
Ali one njegove prepirke sa onim malim crncem...ne znam mu tačno ime....Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Klaud je najobicniji depresivni luzer kojeg je napustila familija jer je 3 puta pobjego od kuce i prijeto da ce da se ubije.
Svaka njegova reakcija je hiperbola, jer ima medicinsku dijagnozu.
Generalno svi ovi sto idu na ovaj AFTV su udareni glavu, neki jace, neki slabije. Prije je bilo kul, sad je konkurencija Kardashianima.
Robbie je normala, lik ubi pare na debilima, svaka mu cast.sigpic
Comment
-
Originally posted by z0La View PostKoliko mi bude žao tog lika ponekad kad ga gledam. Tačno ga vidiš posle poraza da izgleda kao pokisla mačka. Vidi se po njemu da ga to ubija.
Ali one njegove prepirke sa onim malim crncem...ne znam mu tačno ime....
Onaj DT tetovirani i Troopz me nerviraju, shvatam nervozu ali uvijek se dernjaju i psuju, seljačko ponašanje, za razliku od Kloda smatram da nisu iskreni i da bi ubili za pažnju.
Comment
-
Šta sve ja ispričam ekranu dok igra Liverpul, a mogu zamisliti tek Aki dok gleda Arsenal. Da te uhvati kamera dok gledaš tekme, mislim da bi ti bio gori od njih svi zajedno Aki...
Volim ljude kod kojih vidiš iskrenu emociju. Može on biti depresivni luzer, ma sve i svašta ali kad vidiš kako voli klub, to je za poštovanje. Jbte, oni idu bukvalno na sve utakmice. Ko to njima plaća i šta oni ustvari rade u životu? Uzimaju li nešto od Arsenal fan tv-a?I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Ja sam dva puta zamalo razbio dobro skup televizor zbog retarda
Jednom sam zamalo saku slomio jer sam krhno od zid, a Arsenal nisam nikad mogao u kaficu gledati, jednom su me zvali, nije ispalo dobrosigpic
Comment
-
To Six*******, uopste nije uslo od strane navijaca Arsenala. Tako da ako imas bas veliku zelju, da nekome uzvratis za to, udji na temu Liverpul.
Sent from my HTC One_M8 dual sim using TapatalkLast edited by Brian McShtull; 18-02-17, 02:25.
Comment
Comment