Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
kakva tekma Arsenala,mnogo mi je drago zbog njih.
Imaju mnogo dobar tim, pogotovo za naredne sezone,ali bas sam pricao sa drugarom koji ceo zivot navija za arsenal i kao sto on kaze Arsenal uvek ima tim za naredne sezone. nazalost opet ce verovatno da se stegne kesa na leto, venger ce dovesti neke francuze(crnce naravno) a mozda cak i persi ode( jedino sto ne vidim u koji bi tim mogao ,al takav mi je osecaj).
Chamberlain mi polako postaje miljenik, a mnogo mi je drago zbog Anrija on je jedan od razloga zbog kojih obozavam fudbalIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Kako smo ih ubili danas....persi,ox sabili ...henry gol u nadoknadi ....e sad su svi motivisani..i kladim se da cemo naredjat sad 3-4 pobede...
Comment
-
Izgleda tempirate formu za Milan.
Drago mi je za Oksa, jos dao prvenac za Arsenal u PL, asistirao i jos ostvarena ubedljiva pobeda , dan mu svakako nije mogao biti bolji.Jos zamisljam da su na stadionu pustili pojedine navijace da udju sa crnim kesama, momentalno bi posle prvog poluvremena bacili te kese u smece.
Ako Sanderlend eliminise Midlzbrou iz FA Kupa imacete dvomec sa njim u roku od sedam dana, tj dva puta cete gostovati na Stadion Svetlosti.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostIzgleda tempirate formu za Milan.
Drago mi je za Oksa, jos dao prvenac za Arsenal u PL, asistirao i jos ostvarena ubedljiva pobeda , dan mu svakako nije mogao biti bolji.Jos zamisljam da su na stadionu pustili pojedine navijace da udju sa crnim kesama, momentalno bi posle prvog poluvremena bacili te kese u smece.
Ako Sanderlend eliminise Midlzbrou iz FA Kupa imacete dvomec sa njim u roku od sedam dana, tj dva puta cete gostovati na Stadion Svetlosti.
Comment
-
Jesam rekao da sledi osveta za 4-3 od jeseni. I to kakva osveta. Gledao sam samo poslednjih 30 minuta utakmice i kolko sam video svi su dobri bili.
Zasto Ramsey nije igrao ?Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostJesam rekao da sledi osveta za 4-3 od jeseni. I to kakva osveta. Gledao sam samo poslednjih 30 minuta utakmice i kolko sam video svi su dobri bili.
Zasto Ramsey nije igrao ?
btw
After today's fixtures,Mikel Arteta went clear ahead of Yaya Toure (77.6) for most avg number of passes per game in the EPL: 78.9!Last edited by Lord Gangarić; 04-02-12, 23:02.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Najzad ona prava igra Arsenala po cemu je prepoznatljiv!
Odlicna partija svih igraca zajedno, mada naravno bih istakao Chamberlain-a, Walcott-a i Van Persie-a... Drago mi je pre svega zbog Walcott-a jer nije igrao nesto u poslednje vreme. Mada ima tu jos dosta prostora za poboljsanje, tu pre svega mislim na centar suteve. Koliko puta je samo na jucerasnjoj utakmici odigrao napamet a da ni ne pogleda dal ima nekog u 16m. To mora u svakom slucaju da poboljsa!
U svakom slucaju nadam se da ce se sada zahuktati i da ce na kraju dospeti u Top4... A nadam se da ce im United danas pomoci u ostvarivanju tog cilja!
Comment
-
Comment